7 semne că ai o conexiune spirituală cu cineva

Întâlnim o mulțime de oameni în viața noastră, fiecare unic în felul lui, dar numai cu câțiva simțim o legătură spirituală specială, de parcă i-am fi cunoscut de veci. Dar cum putem spune dacă avem o legătură spirituală și dacă avem suflete gemene?
Am enumerat șapte semne pentru tine mai jos.
1.Instinctele tale ti-o dezvaluie.
Știi doar că există o legătură spirituală. Și nu este loc pentru incertitudine. Când ești conectat spiritual cu cineva, instinctele tale sunt sporite și nu există o explicație logică pentru această senzație.
2. Te simti extrem de increzator si puternic atat emotional cat si fizic.
Când simți o legătură spirituală cu cineva, prezența ta îl liniștește.
În prezența lui, toată anxietatea, nervozitatea și temerile tale dispar. Toate acestea se aplică și în cazul opusului.
3. Ești liber/ă să fii cine ești.
Când nu poți fi tu însuți în preajma altor oameni, poți fi tu însuți cu ei. Ești liber să te exprimi, nu există neliniște în tine și nimic nu te îngrădește. Există un sentiment extraordinar de eliberare atât în ​​interiorul, cât și în afara ta.
4. Parcă i-ai fi cunoscut de când lumea
După cum sa spus la începutul acestui articol, atunci când te simți conectat spiritual cu cineva, ai sentimentul că l-ai cunoscut dintotdeauna. Sunt sigur că ți s-a întâmplat de multe ori… Este posibil chiar, cel puțin la cei mai sensibili oameni, să ai regresii spontane și amintiri vii ale acestor oameni în alte locuri și vieți. Au o anumită familiaritate despre ei care te atrage și pe care o simți adânc în interior.
5. Ai încredere deplină în ei.
Nu poți avea încredere în nimeni altcineva dacă nu poți avea încredere în ei. Chiar dacă ești o persoană care rar lasă drumul, încrederea ta în ea este necondiționată.
6. Comunici cu ei în tăcere.
Când ești conectat spiritual cu cineva, una dintre modalitățile prin care comunici este prin tăcere. Nu vi se cere să vă exprimați fericirea, anxietatea sau frica. Ești doar tu și ei știu deja. Ei recunosc și răspund la dispozițiile tale.
7. Ai conversații profunde cu ei.
Conversațiile cu acești oameni nu sunt niciodată superficiale pentru că îți permit să-ți explorezi eul interior (și al lor). Conversațiile sunt profunde și fiecare se termină cu a afla mai multe despre tine și despre împrejurimile tale.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu