Testul INIMII: Alege o inimă în 3 secunde și descoperă ce rol are iubirea în viața ta

Ai ales? Iată descrierea alegerii tale

  1. Inima pătimașă
    Inima ta tânjește după momente pasionale. Întotdeauna te lași ghidat/ă de emoții și sentimente, niciodată de rațiune. Inima ți-a fost frântă de prea multe ori, însă nu regreți nimic. Consideri că dragostea presupune și suferință.
  2. Inima idealistă
    Ești în căutarea iubirii adevărate. O aștepți deja de ceva timp, însă nu ești deloc descurajat/ă pentru că știi că, la un moment dat, aceasta își va face apariția în viața ta. Inima ți-a fost frântă de câteva ori, însă ești de părere că ai avut ceva de învățat din asta. Chiar și așa, ai suferit mult și te-ai pus greu pe picioare de fiecare dată.
  3. Inima împăcată
    Inima ta nu cere prea multe. Ea este mulțumită cu ceea ce are. Ești ușor de satisfăcut și nu ai pretenții colosale. Poate nu ți-ai găsit încă jumătatea, însă nu faci o tragedie din asta. Dacă inima îți este frântă, treci cu ușurință peste și nu rămâi cu resentimente. Ai multă dragoste de oferit.
  4. Inima indecisă
    Inima ta tânjește după schimbare. Adori schimbările, simți că te împlinesc și te ajută să evoluezi. Astăzi vrei ceva cu ardoare, iar mâine te vei fi plictisit deja. Probabil că inima ta a fost rănită, dar mai mult ca sigur și tu ai frânt ceva inimi. Din fericire, tu îți revii repede iar urmele lăsate de o suferință profundă te fac să fii și mai puternică.

Lasă un comentariu