Secrete străvechi: adevărul despre vindecarea prin energie

Energia și Vindecarea

Energia este peste tot în jurul nostru. De fapt, noi suntem energie și atunci când trebuie să ne vindecăm corpurile fizice, o putem face prin aplicarea tehnicilor de vindecare potrivite pentru a ne crește vibrația ce corespunde cu sănătatea și bunăstarea. Medicina modernă se focalizează pe tratarea simptomelor fizice și psihologice, fără a căuta adevărata cauză a acestor suferințe. Cauza lor este, de cele mai multe ori, energia de vibrație joasă pe care o are fiecare bolnav.

Energia este Medicament

Încă de la începuturile omenirii, vracii foloseau energia pentru vindecare. Știința modernă recunoaște acum energia ca fiind medicament, datorită teoriei cuantice. Medicina modernă consideră vindecarea prin energie un nou domeniu de studiu, dar chiar și în medicină energia este folosită involuntar pentru vindecare. De exemplu, atunci când se încearcă schimbarea gândirii unui pacient despre boala sa, se realizează deja o schimbare în energia acestuia. Doctorii buni, chiar și cei care consideră că medicina modernă este singura modalitate de vindecare, recunosc importanța stării de spirit a pacientului în procesul de vindecare.

Vibratiile Energiei

Vibrațiile pozitive ale energiei ajută la vindecare, în timp ce vibrațiile negative ale energiei împiedică vindecarea. Vindecătorii străvechi știau că gândurile și alte amenințări invizibile cauzează sau contribuie la bolile fizice și psihologice. Ei vindecau atât fizic, cât și spiritual. Pe măsură ce medicina modernă s-a dezvoltat, corpul și spiritul au fost văzute ca entități separate și s-a adoptat doar vindecarea fizică.

Fizica Cuantică și Energia

Fizica cuantică a demonstrat că totul este energie și toate lucrurile se influențează unele pe altele. Oamenii de știință studiază acum ceea ce strămoșii noștri știau dintotdeauna: că există un câmp de energie care înconjoară totul – obiecte, gânduri, emoții, spațiul dintre obiecte, lumina, sunetul etc. Astfel, nu există un punct unde energia ta se „termină” și începe energia altei persoane. Energia gândurilor afectează foarte ușor energia care înconjoară corpul.

Simțirea Energiei

Câteodată simți energia, chiar dacă ea este invizibilă. Când intri într-o cameră plină de oameni, poți simți instant energia – pozitivă, negativă, furie, fericire, optimism, plictiseală, entuziasm, anxietate, iubire etc. În funcție de starea ta de spirit, vei fi atras sau vei respinge un anumit grup de energie. Gândește-te la o perioadă prelungită de stres din viața ta, cum ar fi un divorț, moartea unei persoane dragi sau o altă criză personală. Îți amintești cum era energia ta atunci? Sumbra, letargică, neinteresată, depresivă, fără speranță…aceste emoții și simptome fizice sunt toate manifestări ale energiei negative din gândurile tale.

Cum Funcționează Vindecarea prin Energie

Gândurile sunt energie, emoțiile sunt energie și acestea îți afectează starea de sănătate. Tu îți alegi gândurile și emoțiile și, astfel, îți creezi propria sănătate. Contează foarte mult calitatea gândurilor tale. Când energia negativă sub formă de gânduri și emoții devine dominantă în câmpul tău de energie, aceasta se va manifesta ca probleme fizice și psihologice.

Rolul Vindecătorilor

Vindecătorii sunt capabili să simtă energia unui pacient. Asta include zone dezechilibrate, unde este prea multă energie și alte zone unde este prea puțină energie. Lipsa de echilibru și blocajele duc la îmbolnăvire. Cei care vindecă atrag energia pozitivă din câmpul energetic și, prin propriul câmp de energie, o transmit pacientului. Asta curăță blocajele energetice, permitând corpului să se vindece singur.

Cum să Îți Creezi o Vibrație Înaltă

Energiile similare se atrag una pe alta. Dacă vibrezi o energie negativă frecvent, vei atrage energie negativă sub formă de circumstanțe nedorite, relații nefericite și sănătate șubredă. Dacă atragi energia pozitivă, energia negativă va dispărea; asta înseamnă că trebuie să îți crești vibrația personală.

Exercițiu pentru Creșterea Vibrației

Așază-te confortabil în liniște și închide-ți ochii. Trage aer în piept de câteva ori pentru a disipa orice tensiune ai simți. Apoi, repetă în șoaptă cuvântul „dragoste” la fiecare expirare și inspirare, permitând iubirii să pătrundă în tine. Respiră cuvântul. Simte dragostea. Simte cum devii mai fericit și te luminezi cu fiecare respirație. Fă asta timp de 5 minute. Nu trebuie neapărat să te limitezi la 5 minute. Dacă faci asta zilnic, te va ajuta să îți creezi o stare de spirit pozitivă, îți vei crește vibrația și astfel vei începe să atragi bunăstarea, sănătatea și abundența.

Lasă puterea energiei să te vindece!

Lasă un comentariu