Alege tipul de coafură pe care o porți și vezi ce spune despre tine. Alegerea poate dezvălui lucruri interesante

Diverse studii arată că lungimea părului determină patru puncte importante pentru personalitatea noastră. Tunsoarea pe care o alegem ne determină, ca indivizi. Știm că există unele caracteristici ale fizicului nostru care dezvăluie o parte din comportamentul și caracterul nostru, iar părul este unul dintre acestea!
Privește imaginea și identifică tunsoarea care seamănă cel mai mult cu stilul tău și descoperă ceva mai mult despre tipul tău…
1. Par scurt
Reflectă o persoană calmă, foarte sociabilă și matură. Îți este ușor să faci prietenii sincere și pe termen lung. Ești foarte inteligent în fața problemelor. Unul dintre dezavantajele tale este că, chiar dacă ai multă energie bună, uneori acționează fără să stai pe gânduri, dar până la urmă caută soluția cea mai potrivită. Sefii tai te respecta pentru ca vad ca iti iubesti meseria si faci lucrurile cu pasiune.
2. Păr în stil „Bob”.
Acest stil arată că ești o persoană cinstită și simplă, care spune adevărul oricât de greu este. Există un echilibru perfect între viața personală și cea profesională. Gândește repede și știi cum să te concentrezi. Îți place întotdeauna să experimentezi lucruri noi în toate domeniile. Urăști rutina!
3. Par de lungime medie
Ești mulțumită de aspectul tău și nu ai complexe. Ai o capacitate extraordinară de a începe o conversație interesantă. Îți place să fii stilat și să încerci mereu să-l încerci, chiar dacă nu este atât de simplu. Alții sunt atrași de frumusețea ta naturală, chiar dacă tu nu o accepți. Îți plac noile provocări și proiecte.
4. Par lung
Ești o persoană frumoasă, atrăgătoare, visătoare etc. Îți place dragostea și abia aștepți pentru prințul albastru. Probabil că cauți o persoană critică și geloasă, dar când te îndrăgostești oferi totul. Ai sentimente foarte intense, așa că nu cauți relații scurte pentru că dragostea ta cunoaște doar timpuri lungi precum părul tău! Ești o persoană creativă, dar uneori ai atât de multe idei încât nu știi de unde să începi, trebuie să înveți să fii mai organizat, perseverența ta te va ajuta să obții rezultate grozave.

 

Lasă un comentariu