„Cum o tratăm pe Mama, așa ne va trata și VIAȚA.” Scrisoare pentru vindecare cu mama

Cine este în conexiune și armonie cu Mama STRĂLUCEȘTE.
Cine își respinge mama, de obicei respinge și un partener.
Cine se crede superior mamei sale, inconștient nu are voie o viață plina de iubire si echilibru.
Cine nu își respectă mama, nu își va respecta nici partenera.
Degeaba lucrezi la relația de cuplu în timp ce unul dintre voi nu este în armonie cu mama lor.
Nu vei permite ca îmbrățișările sau legăturile de dragoste să curgă în armonie dacă legătura cu mama ta este ruptă.
Nu ne putem permite să trăim o viață întreagă din resentimente din propria percepție ca mama nu ne-a dat iubire, ca am fost abandonați, maltratați, umiliți…de mama.
Oricat te-ai plânge de ea, viața iti v-a oglindi in permanenta să o vezi în tine și în relațiile tale de iubire sau apropiate…cu cei dragi tie,familia extinsa
Mama ta a fost canalul existenței tale, cu siguranță a avut o viață mai grea, mai dificilă, mai complicatadecât poți înțelege.
Probabil că nu a avut nivelul de conștientizare pe care îl ai tu, nici ocazia să se vindece.
Alegi să rupi modelul dureros sau să repeți același program?
Nu cunoști multe din durerile și temerile ei
Schimbă tiparele de gândire care de generații ti-au provocat conflicte emoționale.
Când lucrezi la vindecarea legăturii cu mama, toate relațiile tale încep să curgă inclusiv partener, succes, sănătate, privirea copiilor tăi, acestea sunt energii care curg odată cu legătura noastră cu mama.
Sa vindeci relatia interioara cu mama inseamna sa realizezi ca mereu te iubeste asa cum a invatat ea.
Scrisoare pentru vindecare cu mama.
Mamă, am nevoie să mă vindec cu tine pentru a trăi în armonie. Ești canalul perfect pe care l-am ales pentru această experiență. Iti mulțumesc pentru tot, ai făcut să fie minunat
Copilul meu interior a fost rănit și plin de resentimente, dar nu mai vreau acea durere în inima mea. Știu că ai făcut tot ce ai putut. Acum sunt liber să cresc și să mă împac cu tine.
Recunosc acel copil rănit din mine și îi ofer dragostea și acceptarea de care avea atâta nevoie. Am plecat de lângă tine încercând să evit durerea, dar asta a adus doar mai multă suferință. Astăzi decid să mă vindec și să mă reconectez cu tine, pentru că prin tine mă reconectez cu viața și puterea mea interioară
Rog Marele Spirit să te vadă fără judecată și să te accepte așa cum ești. În măsura în care te accept, mă împac cu mine însumi, pentru că tu ești rădăcina existenței mele.
„Mama, tu și cu mine suntem una”. Te onorez și te respect așa cum ești. Mulțumesc că mi-ai dat viață. Mă eliberez de poverile tale și îmi concentrez energia pe a-mi trăi viața cu iubire de sine și bucurie.
Promit să mă iubesc mai mult decât orice pe lumea asta, să mă înconjor de oameni care mă prețuiesc și să-mi îndeplinesc visele cu pasiune și libertate. Sunt gata să schimb povestea descendenței noastre și să trăiesc din abundență.
Eu iau Viața. Te onorez și te binecuvântez mamă. Mulțumesc că m-ai adus pe lume.
Mulțumesc, Mama, te iubesc!
autror – Sanziana Iuliana

Lasă un comentariu