Privitul soarelui era o practică foarte populară în antichitate. Mayașii, egiptenii antici, indienii și multe alte culturi antice credeau cu tărie în puterea Soarelui. Ei credeau că poate vindeca boli, poate pune capăt nevoii de hrană și poate chiar transforma telepatia într-un posibil fenomen.
Sună științifico-fantastic la limită, dar cei mai avansați din punct de vedere spiritual aveau de fapt aceste abilități și le-au practicat.
Procesul, după cum sugerează și numele, implică privirea la soare. Se practică la răsărit și la apus. Practica începe prin a privi soarele timp de zece secunde și cu fiecare zi care trece zece secunde se adaugă în practică.
Un lucru trebuie reținut, că trebuie să fii desculț atunci când privești soarele. Poate părea un mit, dar și oamenii de știință au recunoscut puterea privirii soarelui.
Unul dintre cei mai faimoși oameni de știință, Nikola Tesla a vorbit odată despre aceste abilități super-umane. El a spus,
„Ideea mea este că dezvoltarea vieții trebuie să conducă la forme de existență care vor fi posibile fără hrană și care nu vor fi încătușate de limitări ulterioare. De ce o ființă vie nu ar putea să obțină din mediul înconjurător toată energia de care are nevoie pentru îndeplinirea funcțiilor sale de viață, și nu prin consumul de alimente și transformând, printr-un proces complicat, energia combinațiilor chimice în susținerea vieții energie?”
Fenomenul poartă numele de fenomene HRM după Hira Ratan Manek, care a popularizat tehnica în lumea modernă și a fost testat de NASA.
Să discutăm pe scurt despre beneficiile practicii:
1. Ne activează glanda pineală și stimulează producția de melatonină și serotonină, numite și hormoni ai senzației de bine. De asemenea, se presupune că hormonii sunt motivul din spatele nivelului de energie crescut.
2. Se știe că stimulează creșterea glandei pineale. În general, glandele pineale se micșorează odată cu vârsta, dar cu privire la soare, rezultatul este diferit.
3. Privirea soarelui oferă nutriție atât minții, cât și corpului, ceea ce asigură necesarul nostru de energie. Prin urmare, omul poate scăpa de nevoia de a mânca alimente care promovează pierderea în greutate într-un mod sănătos.
Trebuie să ne dăm seama că trecutul nostru a fost foarte bogat din punct de vedere al științei și tehnicilor. Ei au avut cheia multor probleme umane, iar lumea modernă trebuie să caute cunoștințele pe care le aveau strămoșii noștri.
Întrebarea este de ce și cum am uitat de această tehnică străveche?