Pe pământ există 5 grupuri de suflete din care cu toții facem parte

Sufletul tău este energie și aceeași energie este cea care creează pe toată lumea și totul în acest Univers. La nivel de suflet, suntem cu toții aici pentru a parcurge această călătorie și, deși drumul fiecăruia este ușor diferit, toți venim aici cu un grup de suflete care sunt în armonie energetică cu noi. Aceste Grupuri de Suflete sunt conectate cu noi în tărâmuri superioare și, de asemenea, în timpul petrecut pe Pământ.
Oamenii din Grupurile noastre de Suflete desemnate sunt cei cu care avem un contract sufletesc și ar trebui să facă parte din călătoria noastră de învățare pe acest pământ. Uneori suntem de acord să facem echipă cu aceste suflete pentru a crea și a aduce noi inovații pe pământ.
Cu toții aparținem anumitor grupuri de suflete, iar aceste grupuri de suflete servesc un scop diferit în viața noastră.
Cele 5 grupuri de suflete diferite din care faceți parte
Grupul de suflete #1: Sursa
În primul rând, este important să înțelegem că toți suntem sursă de energie. Într-un fel, totul în acest Univers face parte din energia Sursei, ceea ce ne face pe toți să fim conectați.
Deși suntem conectați la tot ce există în Univers, tot sufletul nostru a ales Pământul ca locul perfect pentru a se materializa. Și așa, împreună, suntem cu toții responsabili pentru viața pe planeta Pământ.
Fiecare acțiune și fiecare gând creează o undă în cosmos care îi afectează pe toată lumea. Când ne facem rău nouă înșine sau altora, această energie iese și modelează lumea în care trăim. La fel, când facem ceva iubitor pentru noi înșine sau pentru alții, acea energie modelează și lumea în care trăim.
Grupul de suflete #2: Comunitatea de suflete
Comunitatea ta de suflete este un grup de suflete care împărtășesc lecții și teme similare în viață. Fiecare membru al comunității voastre de suflet ar fi venit pe Pământ cu intenția de a învăța cum să crească într-o anumită zonă și cum să aducă noi idei creative sau inspirații într-un anumit domeniu.
Membrii comunității tale de suflet sunt adesea rude, prieteni, colegi de muncă, angajați și oameni care te inspiră cu adevărat sau au aceeași misiune ca și tine.
Comunitatea voastră de Suflete sunt oameni care vă ating viața într-un mod semnificativ, de asemenea, pot fi oameni care împărtășesc aceeași filozofie ca și tine. Comunitatea voastră de suflete ar putea fi sute, chiar mii de oameni, în funcție de calea pe care ați ales-o.
Grupul de suflete #3: Familia de suflete
Aceștia sunt membrii familiei imediate cu care ați ales să vă întrupați în această viață, totuși acest grup poate include și oameni care și-au asumat rolul de a fi ca o familie pentru voi. Membrii familiei tale de suflet au adesea o legătură strânsă și sunt, de asemenea, aici pentru a învăța lecții și teme similare cu tine.
Grupul de suflete #4: Suflete pereche
Dintre toate Grupurile de Suflete, acesta este adesea cel mai semnificativ și atunci când întâlnim oameni din acest grup, avem adesea o trezire spirituală sau simțim o conexiune spirituală mai profundă.
Grupul tău de Suflete pereche este de aproximativ 3-9 persoane și aceste suflete joacă o parte foarte importantă din viața ta. Grupul tău de suflet pereche poate include membri ai familiei, prieteni și, bineînțeles, iubiți. Toate aceste suflete pereche vor lăsa o impresie de durată asupra vieții tale și vor contribui adesea la schimbarea vieții tale.
Sufletele pereche îți ating viața la cel mai profund dintre niveluri. Aceștia sunt oamenii cu care ai cele mai puternice conexiuni, pot fi și oamenii care te provoacă și te împing cel mai mult.
Grupul de suflete #5: Flacăra geamănă
Când sufletul nostru vine pe pământ, nu toată energia noastră intră în corpul nostru. Restul energiei noastre poate rămâne în tărâmuri superioare sau poate fi transferată într-un alt corp.
Când aveți două corpuri cu aceeași energie sufletească, se numește Flacără Geamănă. În timp ce toată lumea are energie sufletească rămasă în tărâmurile superioare la care sunt conectați, a avea o Flacără Geamănă pe Pământ poate fi destul de rar.
Flăcările Gemene se găsesc adesea reciproc în timpul petrecut pe Pământ, dar scopul conexiunii lor nu este doar romantic, așa cum se crede în mod obișnuit.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu