Cum să ceri Universului ceea ce vrei

Legea atracției este una dintre cele mai puternice legi ale acestui Univers. Funcționează pe principiul că like-ul atrage like-ul.
Aceasta înseamnă că atragi în realitate experiențe, evenimente și oameni care sunt aliniați cu energia și vibrația ta.
Dacă dorești să manifesti sau să creezi un eveniment în viața ta, fie că este vorba de atragerea unui nou iubit, bani, un nou loc de muncă sau pur și simplu o rezolvare pașnică a unei situații, iată cum să o faci –
1.) Dezvoltați o relație cu Universul
Dacă ești nou în legea atracției și în funcționarea interioară a Universului, poate fi benefic să începi să dezvolți o relație, astfel încât să poți vedea direct cum funcționează Universul.
Este foarte bine ca cineva să-ți spună că „like atrage like” dar până nu începi să-l vezi în funcțiune, poate fi greu de înțeles.
Pentru a începe să-ți dezvolți relația cu Universul, trebuie mai întâi să crezi în puterea lui și să vezi miracolele pe care le poate crea. Poate începeți mai întâi la un nivel mic, cum ar fi să cereți Universului un semn.
2.) Stabiliți-vă intenția
Doar pentru că ceri ceva, nu înseamnă că îl vei primi exact așa cum ai vrut. Acest lucru este valabil mai ales dacă ceea ce ceri vine dintr-un loc al ego-ului sau există rezistență și blocaje în jurul a ceea ce ceri.
Înainte de a cere Universului ceea ce îți dorești, trebuie mai întâi să fii clar cu inima ta și să te adaptezi cu adevărat la ceea ce dorește inima ta.
Odată ce ți-ai stabilit intenția și ai devenit clar ce vrei, este mult mai ușor să-l atragi în viața ta.
3.) Vizualizați
Cu intenția în inimă, închide ochii și începe să vizualizezi primirea intenției tale. Vizualizați cum poate arăta, cum se simte și orice alte detalii care sunt necesare.
Lăsați-vă să fiți luat de sentimentele pe care le experimentați. Simțiți cu adevărat toate emoțiile care vin odată cu primirea răspunsului la cerere. Cu cât poți evoca mai multe sentimente, cu atât cererea ta va fi mai puternică.
4.) Vă mulțumesc și întrebați
Odată ce ești așezat în acel loc cu sentimente și emoțiile tale despre ceea ce vrei, este timpul să întrebi Universul. Începeți cu „Mulțumesc”, deoarece acest lucru vă permite să întrebați cu intenția că cererea dvs. este deja primită de Univers.
Exemplu: „Îți mulțumesc Universului pentru că m-ai dat/adus/deschis la…”
5.) Eliberați și deschideți
Odată ce ți-ai cerut dorința, trebuie să eliberezi și să predai tot controlul Universului. Nu puteți microgestiona livrarea sau intrările și ieșirile din dorința dvs. „Cum” depinde de Univers, așa că renunță la toate atașamentele dorinței tale și rămâi deschis cu privire la modul în care dorința ta va fi îndeplinită.
De fapt, cu cât poți rămâne mai deschis la minte, cu atât îți va fi mai ușor să recunoști magia Universului la lucru.
6.) Încrederea în Timingul Divin
O altă lege a Universului care este important de înțeles aici este Timpul Divin. Orice ați cerut vă va veni în cale când se va prezenta momentul perfect.
Trebuie să ai încredere că, odată ce ți-ai trimis dorința în Univers, aceasta îți va fi primită înapoi în momentul perfect.
După ce ți-ai exprimat dorința, continuă să ai încredere în proces și să ții sentimentul emoțional puternic în inima ta. La urma urmei, ceea ce vrei este mai puțin despre obiect sau persoană și mai mult despre sentimentul pe care îl creează.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu