Culoarea norocoasă pentru toate semnele zodiacale. Ce să porți ca să îți meargă bine

Culorile sunt cu adevărat importante în viața noastră. Faptul că suntem creaturi emoționale înseamnă că culorile au un impact asupra psihologiei, dispoziției și gândirii noastre. Lumea este mai intrigantă și mai atractivă datorită culorii. Nuanța întărește și energia bună din lumea noastră.
Berbec
Pentru Berbec; culoarea norocoasă este roșu. Această culoare simbolizează vitalitatea, ferocitatea și puritatea care vă caracterizează personalitatea. Albul și galbenul sunt, de asemenea, văzute drept culori norocoase pentru tine, pe lângă roșul aprins.
Taurul
Cele două culori roz și alb vor fi percepute de indivizii Taur ca fiind cele două cele mai potrivite pentru ei. Deoarece Venus guvernează Taurul, iar Pământul este elementul său metaforic, verdele poate fi, de asemenea, energizant pentru Taur.
Gemeni
Galbenul și verdele sunt nuanțele care îi vor aduce pe Gemeni să semneze mult succes. Culorile reprezintă succesul și fericirea. Cele două culori menționate mai sus, precum și roz și alb, pot fi culori norocoase pentru
Rac
Culorile precum alb, purpuriu, argintiu, auriu și galben lămâie ar putea fi extrem de norocoase pentru voi, Raci. Luna este steaua guvernantă a oricărei persoane născute sub această constelație. Nuanțele menționate mai sus ar putea ajuta racii  să atragă vibrații bune.
Leu
Pentru a atrage încredere în sine și succes profesional, leii pot alege nuanțe precum portocaliu, galben și roșu pur. Leul va deveni mai sigur de sine și mai strălucitor atunci când Soarele și culorile menționate mai sus sunt combinate, deoarece Soarele este steaua care guvernează Gemeni. Leii s-ar putea referi la el ca fiind foarte excelent cu bijuterii de culoare aurie.
Fecioara
Nuanțele de albastru, verde și galben deschis pot spori mult succesul Fecioarelor atât în viață, cât și la locul de muncă. Acest zodiac este destul de simplu în modul în care se potrivește cu culorile menționate mai sus, dar încă iese în evidență atunci când este văzut într-o mulțime.
Balanta
Cei care s-au născut sub semnul Balanței au opțiunile de culoare portocaliu și alb. Deși culorile strălucitoare sunt de obicei opțiunea preferată a constelației Balanță, albastrul deschis este, de asemenea, o nuanță adecvată. În timp ce portocaliul și albul sunt excluse, alegeți în schimb albastru deschis. Acestea sunt culori norocoase care sunt incredibil de calmante pentru minte atunci când se confruntă cu provocări.
Scorpionul
Scorpionul este o persoană răbdătoare și dăruitoare. Uneori sunt încăpățânați și dominatori, în timp ce alteori sunt profundi și sentimentali. Astrologii prevăd că nuanțele de alb, roșu și portocaliu vor fi extrem de norocoase  pentru oricine născuți sub semnul Scorpionului.
Săgetător
Oamenii protejați de Săgetător ar trebui să încline spre galben închis sau galben-portocaliu ca nuanță aleasă. Verdele este, de asemenea, o culoare recomandată pentru Săgetător, deoarece este planeta care guvernează semnul, Jupiter. Nuanța optimistă de albastru este o potrivire perfectă pentru Săgetător, deoarece este un semn care este plin de optimism, entuziasm și dragoste de viață.
Capricornul
Culorile precum negru și violet sunt alegeri bune pentru ca oamenii din Capricorn să atragă mai multă energie pozitivă. Pentru că Saturn, steaua care guvernează zodia Capricorn, este o potrivire excelentă pentru aceste două nuanțe. În plus, culoarea neagră îl va calma pe Capricorn și îl va ajuta să fie mai răbdător. Drept urmare, atât băieții, cât și fetele vor purta probabil îmbrăcăminte și accesorii negre. Capricornul este semnul meu preferat anul acesta.
Vărsător
Se crede că albastrul deschis și violetul aduc noroc persoanelor născute sub semnul Vărsător. de ce Saturn este planeta care guvernează Vărsătorul. Când alegi o culoare norocoasă, slujba ta va merge bine, iar conexiunile tale, atât romantice, cât și sociale, vor fi ideale. În ciuda averii mai puțin decât stelare din noul an, este posibil să folosiți culori norocoase pentru a-l îmbunătăți. Pentru Vărsător, verdele ar putea fi destul de negativ.
Pești
Portocaliul și galbenul sunt culori bune pentru Pești, deoarece îl completează pe Jupiter, conducătorul astrologic al zodiei. Rozul este, de asemenea, foarte norocos pentru tine, deoarece îți oferă perspectiva și motivația de care ai nevoie pentru a excela în relațiile tale și în afaceri.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu