„Ceea ce faci altora, îți faci ție însuți” – Eckhart Tolle

Eckhart Tolle, cel mai bine vândut autor al cărților „The Power of Now” și „A New Earth” este considerat de milioane de oameni drept cea mai mare influență a Legii Atractiei.
Iată doar 4 dintre cele mai mari citate ale sale:
1. „Ceea ce faci altora, îți faci ție.”
Aceasta este o noțiune după care trebuie să trăiești. Felul în care îi tratăm pe ceilalți este întotdeauna o reflectare precisă a modului în care ne tratăm pe noi înșine. Acesta este motivul pentru care iubirea de sine este atât de importantă; cu cât avem mai multă dragoste pentru noi înșine, cu atât suntem mai capabili să împărtășim această iubire cu ceilalți.
2. „Oriunde te-ai afla, fii acolo cu totul. Oriunde ai fi, ai trei opțiuni: să te îndepărtezi din situație, să o schimbi sau să o accepți total.”
3. „Moartea este o îndepărtare de tot ceea ce nu ești tu. Secretul vieții este „să mori înainte de a muri” și să descoperi că nu există moarte.”
Pentru Eckhart, singura moarte „adevărată” este să nu știi niciodată cine ești cu adevărat – să nu-ți înțelegi niciodată adevărata „ființă”. Când ai un adevărat sentiment de sine, acesta nu poate muri niciodată.
4. „Nu s-a întâmplat nimic în trecut care să te împiedice să fii prezent acum; iar dacă trecutul nu te poate împiedica să fii prezent acum, ce putere are?
Trecutul s-a terminat, viitorul nu este niciodată garantat – acest citat este un alt memento liniștitor că ar trebui să eliberăm lucrurile asupra cărora nu avem control.

Lasă un comentariu