Pot pisicile și câinii să vadă spiritele? Știința sugerează că văd frecvențe pe care oamenii nu le pot simți

Se pare că animalele noastre de companie sunt capabile să se acorde cu ceva care depășește cele cinci simțuri ale noastre, poate că putem învăța ceva din prezența și intriga lor. Poate că și noi toți avem această abilitate, dar este doar oprită sau blocată pentru că suntem concentrați și întemeiați pe această realitate pe care o vedem în fața noastră în fiecare zi.
Există oameni care pretind că pot avea și acest tip de simț, dar din nou aceste lucruri sunt greu de susținut pentru știință, ceea ce cu siguranță nu înseamnă că nu este real sau posibil.
Cred cu tărie că toți avem aceste capacități și le putem folosi prin practică, încredere și trăire din inimă. Este ca intuiția, este complet inexplicabilă, dar este un sentiment foarte real și adesea util pe care știința nu îl poate explica de fapt.
Multă vreme s-a crezut că pisicile și alte animale nu pot vedea razele UV, dar un studiu realizat de biologi de la City University London îi pune pe oameni de știință să pună la îndoială această presupunere anterioară. Studiul arată cum pisicile, câinii și alte animale par să vadă de fapt în lumina UV – acest tip de lumină este lungimea de undă care este dincolo de lumina vizibilă de la roșu la violet pe care oamenii sunt capabili să o vadă.
Aceasta ar putea reprezenta, de asemenea, aurele, câmpurile energetice care ne înconjoară, inimile noastre și întreaga noastră ființă. Uneori, animalele sunt mai rezervate când vine vorba de anumite persoane, poate că acest lucru se datorează faptului că pot simți ceea ce emană și nu se simt atrase de acea energie.
„Ai simțit vreodată că pisica sau câinele tău poate vedea ceva ce tu nu vezi? Ei bine, poate ai dreptate, conform unui nou studiu. Se crede că pisicile, câinii și alte mamifere văd în lumina ultravioletă, ceea ce deschide o lume complet diferită de cea pe care o vedem, explică studiul.
Lumina UV este lungimea de undă dincolo de lumina vizibilă de la roșu la violet pe care oamenii o pot vedea. Oamenii au o lentilă care blochează UV să ajungă la retină. Se credea anterior că majoritatea mamiferelor au lentile asemănătoare oamenilor.
Oamenii de știință au studiat lentilele mamiferelor moarte, inclusiv pisici, câini, maimuțe, panda, arici și dihori. Cercetând cât de multă lumină trece prin lentilă pentru a ajunge în retină, ei au ajuns la concluzia că unele mamifere care se credeau anterior că nu pot vedea UV chiar pot.”
DMT se află într-o zonă a creierului nostru numită glanda pineală și este eliberat în cantități mici atunci când visăm și se crede că este eliberat în momentul morții. Mulți oameni consideră această glandă și DMT care este eliberat, poarta către viața de apoi. Având o cantitate mai mare de această substanță chimică în creier, deschide potențialul că pisicile sunt într-un fel de stare de vis de cele mai multe ori și mai mult accesate în lumea care este peste tot în jurul nostru, pe care nu o putem sau nu o facem cu adevărat. ajunge să vedem din cauza locului în care conștiința noastră este concentrată în această realitate în acest moment.

Acestea sunt pure speculații, au fost efectuate o serie de studii asupra simțurilor câinilor și am văzut că mulți câini dresați de serviciu au capacitatea de a simți când stăpânul lor este pe cale să facă o criză sau chiar pot detecta cancerul și alte boli în organism. , cu siguranță asta înseamnă că sunt mai în ton cu ceva ce noi în general nu suntem.
Gânduri finale

 

 

Lasă un comentariu