Boala karmică: greșelile tale din viața trecută te urmăresc în prezent

Karma este ceva pe care mulți oameni nu îl înțeleg la nivelul pe care ar trebui. Deși avem tendința de a realiza că există consecințe pentru acțiunile noastre, cei mai mulți dintre noi nu luăm în considerare faptul că acele consecințe ne pot și ne vor urma în viețile noastre viitoare.
Când acumulăm multă energie karmică negativă, ajungem destul de jos în gropi și ne luptăm. Karma negativă nu dispare pur și simplu, ci trebuie tratată.
Acestea fiind spuse, boala karmică în sine este puțin mai profundă. Bolile karmice sunt adesea denumite boli spirituale, dar se manifestă în moduri foarte fizice. Ne obligă să reacționăm și nu ne oferă nicio șansă să alergăm. Trebuie să răspundem la boală în mod corespunzător, altfel ne va urma atât timp cât este nevoie. În timp ce unii cred că există un punct în care aceste boli karmice pot dispărea, cei mai mulți cred că lupta pentru a realiza acest lucru este mult mai mult o bătaie de cap decât a face față lucrurilor.
Cu toate acestea, există întotdeauna un punct în care karma încetează.
Deoarece este într-adevăr o datorie, poate fi plătită ca orice altă datorie. Nicio lege scrisă nu prevede că datoria trebuie plătită; cu toate acestea, procesul bolii se încheie cu moartea corpului fizic. Deci există un punct în care karma se termină – un loc de înțelegere spirituală în care lecțiile sunt bine predate și bine învățate. Am putea numi acest proces „Unde se termină Karma și Începe Grația”. (Hugh Lynn Cayce a vorbit despre acest subiect de multe ori de-a lungul anilor.) Ceea ce numim grație pare a fi un punct de iertare, acceptat de persoana care experimentează karma. Este posibil ca iertarea să fi fost oferită de mult timp, dar acceptarea ei s-ar putea să fi fost întârziată. Materialul Cayce pare să dea credibilitate conceptului că respingerea este răzvrătire și răzvrătirea este păcat – la fel ca boala, exprimată ca „păcat care stă în pragul ușii tale”. Prin urmare, acceptarea trebuie să fie – în acest format de gândire – o parte a procesului de vindecare și trebuie să fie o parte a învățării spirituale pe care o trece o entitate în timpul petrecut pe acest pământ.
Dacă forțele karmice pot fi îndeplinite în anumite scopuri spirituale, atunci medicul care lucrează cu un pacient cu o boală „incurabilă” este provocat să trateze o astfel de persoană ca pe un individ care poate, în orice moment, să constate că a învățat lecția inerentă experienta. Programul lui de tratament trebuie să aibă apoi o direcție spirituală, angajând mintea în procesul educațional total. Iar medicul trebuie să lucreze cu răbdare cu cei care încearcă să depășească ceea ce a devenit parte din experiența lor totală de viață.
Când vine vorba de a-ți da seama dacă suferi din cauza unei datorii karmice sau a unei boli, există multe de luat în considerare. Trebuie să călătoriți în interior și să vă revizuiți propriile gânduri și acțiuni. Terapia spirituală ar putea fi necesară în funcție de locul în care vă aflați în calea vieții și pentru unii, care nu este ușor de găsit.

 

 

Lasă un comentariu