5 trucuri ca să eliminați energia negativă pentru a vă îmbunătăți situația financiară

Locuința este o reflectare a celor mai profunde locuri ale minții, un spațiu în care sufletul tău se simte în siguranță și relaxat. Cum să creezi o atmosferă bună, vibrații pozitive și să aduci prosperitatea în casa ta? Avem noi câteva sfaturi importante pe care ar fi bine să le pui în aplicare. Aceste trucuri nu ar trebui urmate doar de către tine, ci de toate persoanele care locuiesc în casă.
1. Pe o bucată mică de hârtie scrie cifra 8. Pune hârtia în portofel. Cifra 8 semnifică, de asemenea, semnul infinit și atunci când este tot timpul în preajma ta creezi un flux al energiei care se plimba de la tine către Univers și invers. Potrivit culturii Feng Shui, banii pe care îi scoți din portofel vor reveni într-un timp destul de scurt.
2. Creează un colț al abundenței în casă, în care este indicat să ai un citrin – o piatră semiprețioasă cu foarte multe beneficii. Se spune că citrinul este cristalul succesului, al abundenței și prosperității, al banilor și al afacerilor de succes. De asemenea, acesta nu înmagazinează în el energia negativă, așa că nu necesită purificări frecvente.
3. Repară orice robinete cu scurgeri în casa ta. Scurgerea poate reprezenta ieșirea banilor din portofel sau chiar din contul bancare.
4. Scapă de dezordine. Dezordinea înseamnă stagnare nu doar în locuință, ci și în sufletul și viața profesională. Prea multe obiecte aruncate peste tot prin casă împiedică fluxul abundenței să ajungă în acest spațiu. Fă-ți timp câteva ore într-o zi și încearcă să scapi de lucrurile de care nu mai ai nevoie sau pe care le folosești foarte rar (ca exemplu – dacă ai o rochie pe care o porți o dată pe an, ar fi bine să scapi de ea).
5. Înfrumusețează-ți locuința cu plante. Cumpără plante vii, înalte, și pune-le în colțul abundenței sau în mai multe locuri din casă. Plantele vii reprezintă un mediu în creștere și prosper.

 

Lasă un comentariu