7 afirmații pozitive care vă vor ajuta să depășiți durerea emoțională și să vă simțiti mai bine

Astăzi te provoc să înlocuiești gândurile și cuvintele negative cu alternative pozitive. Aruncă o privire la afirmațiile de mai jos, alege una sau mai multe care să ti se potrivească (poate că rezonezi cu ea, poate că se referă la necazurile tale prezente) și folosește-o ca pe o mantră, repetând-o de fiecare dată când simți că negativitatea se strecoară în mintea și în gândurile tale:
15 Afirmații pozitive care să te ajute să gândești pozitiv (chiar și în cele mai întunecate momente ale vieții)
1. Îmi folosesc luptele și frustrările de astăzi pentru mă motiva și nu pentru a mă enerva. Eu dețin controlul asupra modului în care privesc viața.
2. Doar pentru duc o luptă nu înseamnă că eșuez. Orice mare succes necesită o perioadă plină de provocări pentru a ajunge acolo unde trebuie să ajung.
3. Nu mă mai plâng de nimic. Sunt în proces de schimbare, ceea ce înseamnă că voi ajunge la un moment dat acolo unde îmi doresc să fiu. Important este să continui să merg pe drumul meu.
4. Nu mă mai îndoiesc de puterea Universului. Am încredere că lucrurile vor ieși așa cum vrea el să iasă și cum ar trebui să fie.
5. Uneori trebuie doar să mă uit înapoi la trecutul meu și să zâmbesc fiind mândră de tot ce am reușit până acum și cât de departe am ajuns.
6. Pentru tot ce am pierdut, am câștigat altceva. Învăț să apreciez ceea ce am astăzi. Viața nu trebuie să fie perfectă pentru a fi minunată.
7. Chiar dacă nu pot controla tot ce mi se întâmplă, îmi pot controla atitudinea față de ceea ce se întâmplă. Și prin asta ajung să controlez schimbarea în loc ca ea să mă controleze pe mine.
Mulțumesc pentru ca ați citit dacă v-a plăcut va invit sa dați mai departe articolele mele. Sa fiti bine!

 

Lasă un comentariu