Ascultă-ți intuiția! Oamenii de știință cred că ne putem prezice viitorul

Se spune ca oricine are intuitie, insa nu toata lumea o acceseaza. Mai exact, cand acea voce interioara iti vorbeste, iar tu o ignori, intuitia ta se retrage pentru o vreme, urmand sa apara din nou cand esti pregatita sa o primesti in viata ta. Top 3 semnale ale intuitiei pe care trebuie sa le asculti intotdeauna
1. Senzatia ca te afli in pericol
Organismul tau are un mod incredibil de a te avertiza atunci cand ceva nu este in regula. Fie ca este vorba de o emotie negestionata care se somatizeaza (incepe sa se simta in corp, sub forma de durere sau disconfort fizic) sau o situatie periculoasa venita din mediul extern, vei simti aceste lucruri.
2. Senzatia ca iei o decizie gresita
Ai intors vreodata o situatie pe toate partile, luand in calcul absolut fiecare varianta, timp de ore, zile sau chiar saptamani intregi? Daca raspunsul este da, atunci stii, fara indoiala, cum se simte o decizie gresita.
Poate fi un sentiment permanent de indoiala, o neliniste acuta, anxietate sau teama irationala de esec. Intuitia are nenumarate cai de a-si face simtita prezenta. Daca simti aceste lucruri, nu le ignora, ci incearca sa le constientizezi si sa le descifrezi.
3. Senzatia ca trebuie neparat sa faci ceva, aici si acum
Cunosti acele decizii aparent impulsive, pentru care argumentul principal este „asa am simtit”? O vacanta luata la momentul perfect pentru a cunoaste pe cineva special, un proiect acceptat din instinct, care s-a dovedit a fi genial. Ele nu sunt doar hotarari spontane, ci au in spate semnale ale intuitiei, fie ca sunt clare sau subtile.
Asadar, daca te afli intr-o situatie ciudata, in care simti o chemare extraordinar de puternica spre ceva anume, ia o pauza si asculta-ti vocea interioara. S-ar putea sa te ghideze exact spre acel lucru pe care trebuie sa-l faci spre binele tau suprem.

 

Lasă un comentariu