Medicina lui Dumnezeu – Plantele seamănă cu organele pe care le vindecă

„Lăsați mâncarea să vă fie medicament și medicamentele să vă fie mâncare!”, spunea Hipocrat, parintele Medicinei. Coincidență sau nu, esențial este faptul că trebuie sa profiți de acest aspect pentru a avea grijă de corpul și de sănătatea ta. De acum încolo, nu mai este nevoie sa intrebi un specialist ce e bine sa mananci atunci cand ai o anumita afectiune. Este suficient sa faci niste legaturi vizuale pentru a-ti da seama ce ar trebui sa consumi.
Nucile
Santurile si pliurile nucilor se aseamana creierului. Ele sunt chiar impartite in 2 si reflecta emisfera dreapta si emisfera stanga a creierului uman.
Morcovii
Morcovii ajuta la reducerea riscului de a dezvolta cataracta. Totodata, aceste legume contin si vitamina A, esentiala pentru pastrarea ochilor sanatosi.
Telina
Tulpina lunga a telinei se aseamana oaselor corpului uman. Este un aliment benefic pentru rezistenta osoasa.
Roșiile
Datorita continutului mare de potasiu si fier, rosia reprezinta un aliat puternic pentru a alunga bolile cardiace.
Avocado
Avocado este o sursa de acid folic. Acesta reduce riscul de displazie cervicala, o afectiune precanceroasa.
Ciupercile champignon
Daca taiati un champignon in 2, veti remarca forma acestuia, si anume ca se aseamana cu urechea umana. O carenta in vitamina D poate antrena problemele auditive. Ciupercile sunt unele dintre cele mai rare alimente care contin vitamina D.
Grepfrutul și portocala
Taind in 2 parti aceste fructe, veti observa ca interiorul grepfrutului si al unei portocale se aseamana cu glandele mamare ale femeii. Aceste citrice amelioreaza sistemul limfatic al sanilor pentru a-i ajuta sa scape de toxine si pentru a preveni dezvoltarea tumorilor canceroase.
Fasolea
Fasolea se aseamana rinichilor, de aceea, aceste legume ajuta la mentinerea functionarii renale la o cota normala.
Broccoli
Micile puncte verzi ale broccoli-ului se aseamana cu sutele de celule canceroase. Studiile recente au demonstrat ca o portie de broccoli consumata saptamanal este suficienta pentru a reduce riscul de cancer de prostata.
Banana
Profitati la maximum de beneficiile bananei, ce are forma unui zambet, pentru ca acest fruct contine o proteina numita triptofan, care este transformata intr-un neurotransmitator chimic, numit serotonina, asociat sursei de bucurie si de bunastare.

 

 

Lasă un comentariu