6 plante de apartament care atrag energiile pozitive în casa ta

Locuinţa dvs. este o piesă din ansamblul stării sufleteşti şi trupeşti. Energia care predomină în locuinţă se răsfrânge în mod firesc şi asupra stării dvs. generale. Specialiştii din domeniu consideră că unele plante au capacitatea de a radia energie pozitivă, transmiţându-le celor din jur un sentiment de bunăstare.
1. Rozmarin
Această plantă emană multă dragoste şi are proprietăţi de protecţie şi curăţire psihologică şi îmbunătăţeşte memoria şi dispoziţia.
2. Bambus
De-a lungul a mii de ani în Asia bambusul a fost considerat drept simbol al succesului şi prosperării.
3. Mentă
Menta este planta bunăstării şi se consideră că cei care au în locuinţa lor un ghiveci cu mentă proaspătă are o predispoziţie spre bunăstare economică. De asemenea aroma de mentă contribuie la îmbunătăţirea comunicării în familie.
4. Levănţică
Levănţica poate anihila depresia şi îmbunătăţeşte echilibrul emoţional. Levănţica pusă sub pernă vă va asigura un somn lung şi liniştit. Această plantă umple casa de fericire şi armonie, aduce linişte şi fidelitate în relaţiile conjugale.
5. Orhidee
Această floare este un adevărat izvor de energie pozitivă pentru casa şi familia dvs. Dacă o îngrijiţi bine, orhideea va avea o viaţă îndelungată, iar florile sale gingaşe şi catifelate vă vor ridica dispoziţia chiar şi în cele mai dificile situaţii.
6. Aloe vera
Aloe vera este considerată drept una din cele mai eficiente plante pentru lupta împotriva atmosferei negative. Se cunoaşte că aloe vera favorizează sentimentul confortului şi al bunăstării. Mulţi oameni consideră că dacă aloe vera creşte, înseamnă că ea atrage succesul. Dacă, însă, ea piere, se consideră că a absorbit deja toate energiile negative şi v-a protejat.

 

Lasă un comentariu