Stai departe de oamenii care te storc de energie, te trag înapoi și au mereu ceva de comentat

Ar trebui să fii foarte atent la oamenii pe care îi lași să intre în viața ta. Asigurați-vă că vă înconjurați de oameni pozitivi. Acest lucru este de fapt mai important decât crezi. În acest articol, am trecut peste cinci motive pentru care trebuie să stai departe de oamenii negativi cât mai curând posibil. Fii atent pentru că asta îți poate schimba viața.
1. Ei chiar te prostesc
Fara gluma. Au existat cercetări neuro care arată că ascultarea unor oameni negativi se plâng pentru o perioadă de timp afectează celulele creierului. Deci, dacă vrei să rămâi inteligent, atunci îți sugerez să stai departe de negativitate. Chiar și ascultarea unor persoane negative în mass-media vă poate dăuna creierului.
2. Te deprima.
Concentrarea asupra negativității din viață te face să te simți deprimat. Când asculți o persoană negativă care se învârte la nesfârșit despre ororile vieții lor, în esență te concentrezi asupra ei. Te vei surprinde că începi să gândești ca ei, făcându-te să te simți deprimat de ororile vieții tale.
3. Îți ocupă timpul prețios.
Timpul este extrem de valoros, chiar mai valoros decât banii! Odată ce a dispărut, nu o poți recupera niciodată. Știind asta, cred că este înțelept să spun că ai prefera să ieși cu prietenii care te fac sî te simți bine. Oamenii negativi nu vor face asta.
4. Ei văd răul în toate
A petrece prea mult timp cu oameni negativi nu este diferit de a viziona știrile 24/7. Poți fi în cel mai pozitiv loc din lume, dar ei vor căuta acel lucru negativ care se ascunde undeva. Dacă nu ai urmări știrile prea mult timp, atunci nici nu ar trebui să stai cu oameni negativi.
5. Nu sunt niciodată mulțumiți.
Poți oferi unei persoane negative întreaga lume, iar ea se va duce și îți va spune că a vrut luna. Nu vor să se simtă fericiți de ceva ce le-ați dat pentru că sunt dependenți de a se concentra pe ceea ce nu au. Acest lucru te poate face să simți că nu ești suficient de bun pentru ei, indiferent de ceea ce faci… pentru că este adevărat.

 

 

Lasă un comentariu