9 secrete care te vor transforma într-o femeie pe care niciun bărbat nu și-ar dori vreodată să o părăsească

A te îndrăgosti este ușor, a rămâne îndrăgostit… ei bine, asta poate fi puțin complicat. Pentru a preveni destramarea relației tale, avem câteva sugestii.
Fii cool
Nimănui nu-i place cu adevărat un urlator sau un țipăt. Bărbații se enervează mai ales când prietenele lor fac mare lucru din toate și devine imposibil să purtați o conversație cu ei pentru că sunt mereu speriați de un lucru sau altul. Exersează-te să fii calm și compus și voila!
Inteligența
O femeie inteligentă și strălucitoare este mai atrăgătoare decât vă puteți imagina. Ce vreau să spun este că nu te sfii de a-ți etala inteligența doar fiind de acord cu ceea ce spune el dacă nu ești de acord. Asta nu-l va impresiona, o va face să-ți dai părerile.
Onestitate
Uite, când oamenii spun că onestitatea este cea mai bună politică, ei nu mint. Onestitatea este ceea ce menține o relație pentru o lungă perioadă de timp. Fără el, nu ar fi multe.
Arată că îți pasă
A juca la distanță era cool în 2005, așa că dacă acum îți pasă cu adevărat de el, trebuie să-l arăți. Trebuie să-l iubești și să te asiguri că știe asta – plănuiește o cină sau o vacanță frumoasă, surprinde-l la serviciu (doar dacă este liber), cumpără-i lucruri frumoase – posibilitățile sunt nesfârșite.
A sustine
Întotdeauna va avea nevoie să-i fii alături, așa că obligați-vă. Bărbaților le este greu să accepte că nu au încredere în ceva, așa că citește printre rânduri și asigură-te că nu se simte niciodată singur.
Umor
A fi plin de duh te face mai fermecător și mai distractiv. Dacă îl faci să râdă, el va dori să petreacă cât mai mult timp cu tine și nu va dori să te lase niciodată să pleci.
Romantism
Relațiile se acru de multe ori din cauza lipsei de romantism, dar nu trebuie să fie așa. Micile gesturi vor merge departe.
Încredere
Acesta este ușor – el te va iubi mai mult când o vei face.
Păstrează-i secretele
Știm cu toții că a-i face pe bărbați să se deschidă este un murat, așa că atunci când o face, asigură-te că știe că este în siguranță.

Lasă un comentariu