„Înconjoară-te întotdeauna de oamenii pe care îi placi…” – Sophia Loren. Cele mai frumoase citate ale celebrei artiste

Sofia Villani Scicolone Ponti (cu numele de scena Sophia Loren) este o actrita italiana de film, devenita cunoscuta in intreaga lume datorita talentului sau actoricesc, elegantei si rafinamentului sau.
Am adunat cele mai frumoase citate ale frumoasei actrite care pot fi adevarate lectii de viata pentru noi toti:
1. Exista o fantana a tineretii: este mintea ta, talentele tale, este creativitatea pe care o aduci in viata ta si in vietile celor pe care ii iubesti. Daca inveti sa folosesti aceasta sursa, atunci poti invinge intr-adevar varsta.
2. Nimic nu face o femeie mai frumoasa decat propria sa convingere ca este frumoasa.
3. Inconjoara-te intotdeauna de oamenii pe care ii placi, oameni cu care poti avea o conversatie placuta, de la care ai ce sa inveti.
4. Rochia unei femei ar trebui sa fie precum un gard de sarma ghimpata: sa-si atinga scopul fara sa obstructioneze vederea.
5. Greselile sunt pretul pe care il platim pentru o viata plina.
6. Trebuie sa faci niste alegeri in viata si sa continui din acel punct. Nu-mi place sa ma uit in urma. Te-ar duce in pragul nebuniei si n-ar avea niciun rost, caci nu poti schimba trecutul. Nu mai exista.
7. Daca nu ai plans, n-ai cum sa ai ochii frumosi.
8. Dintotdeauna am privit lucrurile intr-un mod pozitiv si acum fac acelasi lucru. Am fost mereu capabila sa depasesc problemele din viata mea, sa merg mai departe si sa ma gandesc la viitor.

Lasă un comentariu