”Oamenii sănătoși nu țin supărări” – Iată care sunt cele șapte cauze spirituale ale bolilor, enunțate de un bioenergetician rus

În urmă vastei sale experiențe în terapie și investigații, cunoscutul bioenergetician aduce o viziune interesantă și controversată asupra bolilor, percepându-le cauzele dintr-o perspectiva spirituală. Serghei Nikolaevic Lazarev este un renumit bioenergetician rus contemporan, autor al cărții Karma sau armonia dintre fizic, psihic și destin.
Iată care sunt, în concepția lui Lazarev, cele șapte cauze spirituale ale bolilor:
1. Oamenii sănătoși nu-și permit să țină supărări
Dacă ai greșit și ai făcut ceva rău, singura modalitate de a scăpa de karma faptei tale este aceea de a încerca să-ți îndrepți greșeala, regretând-o cu adevărat și asigurându-te că nu o mai repeți niciodată. Căința nu este un șir de remușcări sterile. Supărarea trebuie eliberată, consideră Lazarev. Nu doar că îl afectează pe cel care o acumulează, dar se poate răsfrânge la nivel energetic asupra copiilor persoanei respective.
2. Există un mare păcat pe care îl poate comite un om în viață: să ucidă iubirea.
Karma mamei poate fi trecută copilului, cauzând îmbolnăvirea acestuia. Femeia care ucide iubirea în bărbatul care o iubește distruge structurile spirituale fine atât ale ei, cât și ale bărbatului, iar copilul născut în astfel de condiții poate avea niște structuri deformate ale spiritului, adaugă Lazarev. În schimb, Bărbatul și femeia care se iubesc își îmbunătățesc karma, se vindecă pe ei și pe copiii lor.
3. Nu judecați ca să nu fiți judecați.
Încercați să nu-i vorbiți de rău pe cei care ți-au făcut rău sau vorbesc rău despre voi. Prin vorbele negative adresate cuiva, aducem de fapt o injurie de natură spirituală persoanei respective. Distrugem câmpul bioenergetic al persoanei respective, dar și propriul câmp.
4. vampirismul energetic.
Furtul constant de energie de la ceilalți poate da naștere unor boli grave, iar aceste boli grave sunt transmise sau trecute mai departe copilului vampirului. În multe cazuri, copilul unui vampir energetic devine la rândul său vampir energetic, iar spiritual este greu de salvat.
5. Nu degeaba se spune că despre morți trebuie să vorbim numai de bine.
Câmpurile morților și ale viilor trebuie clar delimitate. De asemenea, spune Lazarev, este greșit să purtăm sentimente de ranchiună unei persoane decedate. Aceste sentimente de pică pot avea consecințe negative în lumea fizică (boli) și psihică (afecțiuni psihice sau schimbări de personalitate) a celui care rămâne.
6. Orice gând legat de sinucidere este extrem de periculos și de distructiv pentru om și pentru descendenții lui.
Gândurile referitoare la lipsa dorinței de a trăi, lipsa dorinței de a crea o altă viață (de a avea copii) sau comiterea tentativelor de sinucidere creează un program de autodistrugere în câmpul bioenergetic, este de părere Lazarev.
7. În fiecare om există un suflet, începutul sacru, ceva omenesc și ceva animalic.
În stare normală trupul trebuie să primească hrană de la suflet, sufletul de la spirit iar spiritul de la Dumnezeu. Excluderea oricărei din aceste verigi este inadmisibilă, iar viața bazată doar pe principiul primitiv al îmbuibării trupului fără a da atenție și celorlalte verigi reprezintă calea cea mai sigură spre regres.

 

Lasă un comentariu