Bărbatul care te iubește, nu te rănește, Nu te jigneste nu te înșală și mai ales NU PLEACĂ…

Niciun bărbat nu pleacă pur și simplu, fără motiv, dintr-o relație. Iar motivele pot fi multe, însă majoritatea nu sunt generate de tine. El pleacă, fie pentru că este convins că a găsit ceva mai bun, fie că are în vizor o nouă cucerire și pentru a fi acceptat este nevoie să își facă ordine în viață – cel puțin așa crede el.
Cert este că, atunci când pleacă, va arunca toată vina asupra ta, lăsându-te să te cufunzi într-un abis de sentimente de vinovăție. După o vreme, după ce te-a lăsat cu inima sfârtecată de durere, după ce reușești să treci peste această mare suferință, te sună și îți cere să te vezi cu el. Și accepți, pentru că încă mai ai multe întrebări la care nu ai găsit răspunsuri.
Lucrurile sunt mult mai simple decât îți imaginezi. Cea pentru care te-a părăsit s-a dovedit a fi o alegere neinspirată. Cei care înșală, de cele mai multe ori se înșală pe ei înșiși. Să te vezi cu cineva, pe ascuns, doar pentru a consuma niște momente de tandrețe, nu înseamnă că vei ajunge să cunoști persoana cu adevărat. Majoritatea bărbaților care aleg să rămână cu amanta, într-un final, vor ajunge să regrete.
Dar, în realitate, bărbatul se întoarce pentru că în acel moment relația cu ea i se pare cea mai convenabilă.
Un bărbat care te iubește nu va pleca niciodată, nici dacă tu i-o ceri.
Dacă vrei să scapi de cel care te iubește, va trebui să pleci tu, să fugi sau să greșești iremediabil față de el.

 

Lasă un comentariu