10 semne care arata ca nu trupul, ci sufletul tau este obosit

Când am trecut prin perioade lungi de stres mental sau emoțional, de multe ori sufletul nostru poate cădea într-o odihnă profundă care se simte foarte mult ca depresia, deoarece are simptome similare. „Sufletul meu este obosit” Și oricât de mult dorim să ne ridicăm gândind pozitiv și schimbându-ne concentrarea pentru a fi mai energici, probabil că ne vom simți epuizați și defavorizați.
Dacă ignorăm semnele că energia noastră se epuizează, aceasta poate duce la consecințe foarte grave, cum ar fi anxietatea cronică, probleme de sănătate mintală și depresie.
10 semne că sufletul tău este obosit și epuizat de energie:
1. În timpul zilei, tot ce vrei să faci este să te odihnești și să te întinzi.
2. Simți o senzație de durere în tot corpul tău.
3. Când cineva te întreabă ce e în neregulă cu tine, nu știi ce să îi răspunzi pentru că nici măcar tu nu știi ce simți.
4. Te simți adesea fragmentat și dezorientat
5. Toate emoțiile tale sunt intensificate.
6. Experimentați atacuri ușoare de panică sau anxietate cronică .
7. Te simți profund singur chiar și atunci când te afli printre alți oameni.
8. Ai gânduri amare, geloase, supărate sau resentimente despre tot ce se întâmplă în jurul tău, când în mod normal ești o persoană foarte plină de compasiune, iertătoare și grijulie.
9. Corpul tău se simte slab și orice mișcare te epuizează
10. Te simți adesea speriat și nesigur în privința viitorului tău.
Dacă vă simțiți astfel, este momentul final să vă acordați prioritate și să aveți grijă de sufletul vostru. Odihnește-te cât ai nevoie. Închideți telefonul și petreceți ceva timp făcând lucrurile preferate. Faceți o baie fierbinte, meditați, redați muzica preferată și petreceți mai mult timp cu oamenii pe care îi iubiți cel mai mult.

 

Lasă un comentariu