Semnificația spirituală a unei pisici și motivul pentru care alege să stea în preajma ta

Istoria arată că pisicile au fost întotdeauna conectate la existența umană, ca de la egal la egal. Ele sunt spirituale și sunt simboluri ale energiei înalte. Ele pot fi, de asemenea, intuitive, au puteri psihice și au fost în mod tradițional asociate cu ritualuri. De fapt, aura lor poate fi comparată cu dimensiunea noastră. Deoarece pisicile sunt astfel de ființe spirituale și sunt foarte intuitive, adesea o folosesc pentru a-și alege stăpânii. De fapt, modul lor de a alege ar semăna cu al unui om. Ele gravitează spre cei ale căror vibrații se potrivesc cu ale lor. La fel cum și noi oamenii, în general, căutăm oameni cu care să vibram.
Ghizii spirituali
Doar pentru că pisicile sunt animale care nu pot vorbi, nu credeți că nu pot fi guru-ul vostru în viață. În multe cazuri, oamenii care nu răspund bine terapeuților, psihicilor sau yoghinilor se găsesc adesea buni însoțitori cu o pisică. Prezența unei pisici în viața ta promite companie și îndrumări la nivel spiritual. Așa cum stau lucrurile, pisicile au fost întotdeauna considerate experți în cunoașterea spirituală și purtătoare de înțelepciune vastă. Acest lucru poate fi parțial adaptat la capacitatea lor de a menține niveluri ridicate de energie în orice moment.
Un ultim motiv
S-ar putea, de asemenea, ca o pisică să te aleagă pentru că a urmat norocul și a găsit-o dăruită în tine. Ține minte, dacă refuzi acest animal, sau animalul îți întoarce spatele în curând, te vei întâlni cu ghinion și acea ghinion va rămâne destul de mult timp. Și asta ar fi mai ales în sectorul financiar sau bunăstarea ta.
Majoritatea oamenilor au o concepție greșită că pisicile aduc cu ele atât bine, cât și nenorocire. Întrucât, adevărul este că pisicile evită ghinionul și sunt mai bune în a-l evita decât oamenii, pur și simplu pentru că sunt atât de conectate la nivel spiritual.
Așadar, dacă găsești o pisică care îți urmărește pașii, ar putea fi cel mai bun moment să-ți prezinți ideea sau să cumperi un bilet de loterie, poate.

 

Lasă un comentariu