Când ai o zi grea ridică ochii spre Cel ce nu te va lăsa niciodată la greu

Dragă Dumnezeul meu,
Astăzi mă aplec în fața Ta cu inima grea și ostenită. Îți aduc rugăciunea mea sinceră în aceste zile grele prin care trec. Știu că Tu ești prezent în mijlocul meu, chiar și atunci când simt că sunt într-o adâncă întunecime.
Te rog, ajută-mă să găsesc liniștea interioară în mijlocul tulburărilor și necazurilor care mă înconjoară. Dă-mi puterea să rămân tare și neclintit în credința mea în Tine. Înconjoară-mă cu iubirea și mila Ta și alină-ți mâna peste suferințele mele.
În aceste zile grele, când mi se pare că nu mai pot merge mai departe, îmi aduc aminte de promisiunea Ta că nu vei lăsa niciunul dintre ai Tăi să rămână singur și fără ajutor. Încredințez toate îngrijorările mele în mâinile Tale și mă rog să-mi dăruiești răbdarea și înțelepciunea de a înțelege că Tu ai un plan mai mare pentru mine.
Ajută-mă să învăț lecțiile pe care aceste zile grele mi le aduc și să cresc mai aproape de Tine în mijlocul încercărilor. Încred în puterea Ta de a transforma durerea în bucurie și de a aduce lumină în întunericul vieții mele.
Rugăciunea mea se încheie cu o recunoștință pentru iubirea necondiționată pe care o arăți în fiecare zi. Te rog, dă-mi harul de a te cunoaște mai profund și de a-ți împlini voia în viața mea. În Numele lui Isus Hristos, Amin.

 

Lasă un comentariu