Începe fiecare zi cu un gând bun pentru tine și o rugăciune pentru Dumnezeu

„Dragă Dumnezeul meu,
Îți mulțumesc pentru o nouă zi pe care mi-ai dăruit-o. Îți deschid inima și sufletul meu către Tine în această dimineață, cerându-Ți să-mi dai putere și înțelepciune pentru toate provocările pe care le voi întâlni astăzi.
Mă încred în tine, Doamne, știind că ești alături de mine în fiecare pas pe care îl fac. Te rog să-mi umpli mintea cu gânduri pozitive, să-mi întărești spiritul și să-mi hrănești sufletul. Ajută-mă să rămân concentrat și plin de energie pe parcursul întregii zile.
Te rog să-mi dai înțelepciune pentru a lua decizii înțelepte și corecte. Fă-mă conștient de nevoile celorlalți și dă-mi dragoste și compasiune în inimă pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu.
Ajută-mă să depășesc orice frică sau îndoială și să am curajul să urmez calea pe care Tu mi-ai pregătit-o. Fă-mă un instrument al păcii și al iubirii în lumea aceasta tumultuoasă.
Închei această rugăciune cu încrederea că mă vei călăuzi în fiecare moment al zilei și că mă vei înzestra cu puterea necesară pentru a face față oricărei provocări. Îți mulțumesc, Doamne, pentru că ești mereu alături de mine.

Amin

Lasă un comentariu