Pierderea unui câine poate fi la fel de dureroasă precum cea a unei persoane din familie. Iată de ce

Dacă ai avut vreodată un animal de companie patruped, atunci știi că pierderea unui câine poate fi la fel de dureroasă precum cea a unei persoane iubite. Iată cum au ajuns specialiștii la această concluzie!
De ce poate fi pierderea unui câine la fel de dureroasă precum cea a unei persoane iubite
Câinele este de obicei mai mult un membru al familiei decât un animal de companie. Atunci când acel membru al familiei moare, poate fi dificil pentru mulți oameni să treacă mai departe. Câinii oferă dragoste necondiționată, lucru pe care mulți oameni nu îl fac. Sunt loiali și oferă sprijin emoțional. Nu contează cum îți pierzi câinele, dacă este implicat într-un accident sau dacă a trăit peste un deceniu și era foarte bătrân. Durerea tot există și este adesea intensă.
Atunci când moare câinele tău, nu există o modalitate corectă de a-ți exprima durerea. Nu există nicio cale standard de a onora memoria câinelui tău. Când moare un membru al familiei, există o înmormântare și poți vorbi cu oamenii despre viața acelei persoane. În plus, multe companii oferă câteva zile de concediu pentru moartea unei persoane iubite.
Dar atunci când pierzi un animal de companie, există puțini oameni care să îți înțeleagă durerea cu adevărat. De obicei, acest lucru este posibil dacă și aceștia au un animal de companie.
După ce moare animalul tău de companie, este acceptabil să plângi, dar oamenii se așteaptă să treci peste ca și cum nu treci printr-un proces dureros. Nu primești câteva zile libere de la muncă pentru a plânge și nu poți anula evenimentele planificate, pentru că nimeni nu pare să înțeleagă. Trebuie să te comporți ca și cum ai fi bine, când ai pierdut de fapt o parte importantă a vieții tale.

 

Lasă un comentariu