5 semne care indică că sunteți o persoană inteligentă!

Gândirea și conștiința unei persoane depinde de mulți factori. Deseori, oamenii inteligenți nu iubesc să vorbească despre cunoștințele vaste pe care le posedă și trăiesc o viață normală, fără a se evidenția prea mult. Din fericire, există mai multe semne, care indică că persoana este inteligentă, datorită cărora putem depista acești oameni erudiți.
1. Nu cred că sunt extrem de inteligenți.
Inteligența adevărată nu este expusă tuturor – aceasta este folosită după necesitate și nu în scopul de a se lăuda.
2. Persoanele inteligente mereu amână ceva.
Da, se pare că obiceiul de a amâna permanent lucrurile importante este încă un semn al inteligenței! Psihologul american, Wharton Adam M. Grant, consideră că această trăsătură l-a ajutat pe Steve Jobs să se concentreze pe obiective mai importante și a devenit cheia inovației și dezvoltării sale personale.
3. Persoanele inteligente sunt amuzante.
Oamenii inteligenți au un bun simț al umorului. Într-un studiu realizat de Universitatea din New Mexico, s-a constatat că autorii frazelor amuzante din desenele animate, au un nivel de inteligență ridicat.
4. Sunt activi în a doua jumătate a zilei.
Se pare că printre persoanele active seara și noaptea, procentul de IQ este mult mai mare în comparație cu persoanele care sunt active dimineața și ziua. Probabil pentru că în acest timp este mai simplu să vă relaxați și să vă gândiți la ideile dvs, spre deosebire de ritmul alert al zilei.
5. Le place să fie singuri.
Există o părere, precum că persoanele cele mai inteligente sunt introvertite, liniștite și calme. O persoană cu adevărat inteligență se simte armonios și nu are nevoie de comunicare pentru a umple spațiul – se bucură de acest spațiu și nu caută să fie în permanență cu cineva.

Nu uitați că și creierul necesită alimentare, trebuie permanent să-l dezvoltați și să-l perfecționați.

 

Lasă un comentariu