Pisica, un animal fascinant. De ce se spune că pisica simte karma oamenilor

Probabil ați auzit că pisicile au un al șaselea simț. Într-adevăr, acest animal uimitor, ca nimeni altul, este capabil să surprindă câmpurile energetice care îl înconjoară, să se regăsească în ele și chiar să intre în rezonanță cu ele. Oamenii care au acest animal de companie spun că pisicile îi ajută să scape de durerile de cap, îi calmează, îi înveselesc, le dau putere și le normalizează tensiunea. Poate că aceasta se datorează faptului, că pisica simte aura unei persoane și, dacă aceasta este afectată, se grăbește să o ajute.
Pe lângă aceasta pisica mai poate fi și indicator al bunăstării stăpânului său. Dacă acestuia îi merge bine, atunci și patrupedul său va fi calm, fericit, va dormi liniștit și va mânca bine. Dacă animalul de companie este agitat, agresiv sau deprimat, își pierde pofta de mâncare, acest fapt ar putea însemna că stăpânului nu-i merge prea bine.
Pisicile deosebit de sensibile reacționează la conflictele din familie și vor lua întotdeauna apărarea celui care este certat sau acuzat pe nedrept, apropiindu-se ca să-l liniștească.
Ce se întâmplă cu cei care urăsc pisicile și de ce reacționează astfel când văd o pisică?
Majoritatea persoanelor care urăsc pisicile nu prea au parte de o viață strălucită. Printre acestea se numără persoanele care consumă alcool în exces, bătrânii, femeile singure, copiii străzii sau copiii din familii defavorizate. Răspunsul este foarte simplu: acest lucru depinde de câmpul lor energetic sau de karma lor, pe care pisicile o simt și între ei apare o antipatie reciprocă.
Dacă veți observa că sunteți deranjat de pisici, încercați să înțelegeți care este cauza. Ar putea fi vorba de karmă și de faptul că este timpul să vă curățați aura.

 

Lasă un comentariu