Secretul pentru a calma o minte stresată și agitată

Te simți stresat și nu știi ce să faci? Citește acest articol, este ceea ce ai nevoie.
Atunci când mulți dintre noi simțim stresul că ne ajunge din urmă și știm că nu va exista o soluție imediată a problemelor din acest moment, avem tendința de a ne închide în noi înșine și de a ne gândi în mod continuu de aceeași problemă. Acest lucru nu face altceva decât să ne înrautățească sitația. Putem încerca atât de multe alternative, cum ar fi ascultarea muzicii, mișcarea, munca sau curățeia, dar uneori se pare că aceste probleme vor persista indiferent de ceea ce facem. De multe ori ne gândim la noi înșine, ce ne poate ajuta dacă să ne ieșim din minți nu este o opțiune ?!
În timpul acestor lupte, trebuie să ne amintim că pacea noastră interioară trebuie să fie întotdeauna intactă pentru că să putem merge cu succes mai departe cu viață noastră. Ce se întâmplă dacă un eveniment stresant și-a pus amprenta pe întreagă noastră viață și niciodată nu am fost în stare să conștientizăm că evenimentul s-a întâmplat cu ceva vreme în urmă, să îl uităm și să mergem mai departe? Ar fi tragic să rămanem blocați, cu încapacitatea de a întâlni și a realiza orice altceva. Atunci când permiți păcii interioare să te ghideze, deciziile echilibrate te vor ajuta să duci până la capăt ceea ce părea a fii o astfel de sarcină de temut.
Dacă ești blocat în starea de stres, mai jos sunt câtiva pași simpli care te vor ghida înapoi la centru:
1. Recunoaște-ți gândurile și lăsa-le să plece.
2. Exprimă-ți recunoștința.
3. Găseste-ți concentrarea și entuziasmul în posibilități creative.
Odată ce sentimentele de recunoștință sunt înfloritoare, începe din nou dintr-un loc pașnic. Începe din nou ziua ce vine de oriunde te-ai afla. Ea face diferența….sursa

SALTUL – OSHO

 

Lasă un comentariu