Trăiește simplu. Nu face rău nimănui. Nu invidia. Acolo unde este iubire, acolo este și Dumnezeu

Dumnezeu este iubire și nimic din ceea ce este făcut cu dragoste nu este rău. Lipsa iubirii, răceala cu care-i tratăm pe cei de lângă noi aduce tristețea, durerea, supărarea, în viața noastră, dar și în a lor.
Iubiți, iubiți, iubiți! Dăruiți-vă inimile pentru că doar așa veți învăța să prețuiți ceea ce contează în viață.
Dar oricâte nuanțe ar avea Iubirea, ea este una singură și este sursa a tot ceea ce este mai minunat și mai frumos. Ea este motivul pentru care trăim, pentru că fără iubire suntem străini, sterpi, goi și inutili.
Să-i umplem de dragoste pe cei care ne-au supărat, pe cei care ne dușmănesc, pe cei care ne sunt aproape și pe cei pentru care suntem Universul lor.
Putem să iubim astăzi vântul care suflă și mută norii ce ne despart de Soare.
Cel mai simplu este să iubim natura, muzica, arta pentru că sunt minunate, sunt divine. Dar vom simți adevărata bucurie a iubirii abia atunci când vom putea iubi persoanele care ne supără sau care ne fac să suferim. Aceea este o iubire divină.
Să încercăm astăzi să facem un singur lucru, să iubim. Să scoatem fărașul și să măturăm răceala, respingerea și fuga de celălalt sau de ceilalți. Le vom face tuturor o zi superbă iar pentru noi ea va fi magică.
Să nu uităm nicio clipă că există oameni care sunt astăzi în suferință. Să-i iubim, să-i ajutăm, să le oferim tot ce putem, pentru că ei sunt acele persoane speciale, ce pot scoate din inima noastră ce este mai bun. Doar de noi depinde cât de multă bucurie le oferim.Cred cu tarie că iubirea are puterea de a schimba cu adevărat inimile noastre. ATAT !!!!! Cu admiratie si respect pentru tine !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viewed using Just Read

Report an error

Lasă un comentariu