10 lucruri care nu trebuie povestite nimănui, nici măcar rudelor

Cu toții știm din copilărie că nu este bine să minți, cu atât mai mult să-ți minți familia, prietenii sau rudele. Dar există lucruri despre care nu trebuie să povestiți nimănui. Deschiderea uneori nu este atât de binevenită. Dacă nu doriți să stricați relațiile cu nimeni sau să ajungeți în situații jenante, vă recomandăm să vă abțineți de la divulgarea informației despre viața personală.
Vă prezentăm 10 lucruri, care trebuie să le păstrați doar pentru dvs, fără a avea încredere în rude și prieteni.
1. Venituri
Acest subiect este un tabu pentru rude. Indiferent dacă aveți un venit modest, sau unul foarte impresionant, nu trebuie să povestiți despre această sumă.
2. Datorii
Datoriile sunt doar problema dvs. Chiar dacă creditele și datoriile sunt apăsătoare nu trebuie să povestiți despre ele nici măcar rudelor. Cel mai probabil nu veți primi ajutor pentru a achita toate datoriile, dar cu siguranță veți fi condamnați.
3. Cheltuieli
Nivelul de viață și al cerințelor este diferit de la om la om. În dependență de venit vă decideți singuri cum și pentru ce să cheltuiți banii. Dacă doriți și în continuare, singuri să vă gestionați banii nu vă afișați cheltuielile.
4. Probleme
Oricât de mult ați dori să împărtășiți grijile cu rudele, nu uitați maximul pe care îl veți primi – veți doar ascultat. Nu vă așteptați ca cineva să se grăbească să vă rezolve problemele.
5. Obiceiuri
Nimeni din noi nu este perfect, dar oamenii sunt foarte intoleranți față de greșelile altora. Nu contează dacă beți câteva pahare de vin la cină sau fumați – nu trebuie să povestiți nimănui despre aceste obiceiuri.
6. Secretele altor persoane:
Dacă cineva îți încredințează un secret, este important să respecți această încredere și să nu îl împărtășești cu nimeni altcineva fără permisiunea lor.
7. Cumpărăturile planificate
Nu contează ce vreți să cumpărați, o mașină, cel mai nou model de telefon sau a douăzeci și cincea rochie – povestiți despre acest lucru doar după ce ați făcut cumpărătura.
8. Vacanța planificată
După o perioadă în care ați muncit foarte mult planificați câteva zile de odihnă? Perfect, dar faceți acest lucru în tăcere.
9. Anumite aspecte ale vieții sexuale:
Detaliile intime despre viața sexuală ar trebui să rămână între parteneri și să fie discutate în mod privat, dacă este necesar.
10. Planurile de viitor
Deja ați înțeles că cuvântul ”planificare” preferă tăcerea și liniștea. Orice planuri pentru viitor nu trebuie să fie divulgate. Succesul îi iubește pe cei care merg spre el cu încăpățânare și nu doar vorbesc despre el la fiecare colț.
Nu în zadar se spune că tăcerea este de aur. Oricât de mult doriți să povestiți despre viața dvs, mai întâi gândiți-vă bine!

 

Lasă un comentariu