Cercetătorii japonezi: teorii surprinzătoare despre anumite probleme de sănătate cu care ne confruntă zi de zi

Cercetătorii japonezi au stabilit că există o legătură puternică între anumite simptome fizice care pot fi cauzate de probleme emoționale. Iată concluziile…vă pot surprinde.
1. Aciditatea nu este cauzată doar de erori de dietă, ci mai mult dom inată din cauza stresului.
2. Hipertensiunea nu este numai ca urmare a consumului prea mare de alimente sarate, ci mai ales datorita erorilor in gestionarea emotiilor.
3. Colesterolul nu este cauzat doar de alimentele grase, dar lenea excesivă sau stilul de viață sedentar sunt mai responsabile de acest lucru.
4. Astmul este nu numai din cauza întreruperii aprovizionării cu oxigen a plămânilor, dar adesea sentimentele triste fac plămânii instabili.
5. Diabetul nu este numai din cauza consumului prea mare de glucoză, ci atitudinea egoistă și încăpățânată întrerupe funcția pancreasului.
6. Pietrele la rinichi nu se fac numai din depozite de oxalat de calciu, dar mai degrabă din cauza emoțiilor și urii.
7. Spondilita nu este numai din cauza coloanei sau a posturii gresite dar poate fi din cauza unor poveri sau prea multe griji despre viitor…
Dacă vrem să fim sănătoși să ne fixăm mintea, să facem exerciții regulate, să ne plimbăm prin împrejurimi, să ne rugăm ca să ne întărim sufletul și mintea.
Fiți sănătoși și bucurați-vă de viața voastră!

Lasă un comentariu