Dragă Doamne, te rog, nu mă lăsa să mă atașez de ceea ce nu este al meu, de ceea ce mi-ar face rău și de ceea ce m-ar îndepărta de Tine

Te rog să nu mă lași să mă atașez de ceea ce nu mai este destinat pentru mine. Nu mă lăsa să mă atașez de ceva sau de cineva pe care intenționezi să-l iei de la mine.
Nu mă lăsa să mă țin de ceea ce trebuie să renunț.
Nu mă lăsa să lupt pentru ceea ce trebuie să eliberez. Nu mă lăsa să doresc ceea ce mă va distruge în cele din urmă
Nu mă lăsa să-i iubesc pe cei care îmi vor frânge inima pentru că mă atașez cu ușurință și mă țin strâns de lucruri, așa că te rog, nu-mi lăsa mintea să vrea lucruri pe care nu le pot suporta, nu-mi lăsa mintea să mă păcălească în dorința de lucruri de care nu am nevoie sau lucruri care nu sunt bune pentru mine.
Te rog, nu-mi lăsa inima să-i fie dor de oameni cărora nu le e dor de mine. Nu-mi lăsa inima să tânjească după cei care au plecat. Nu-mi lăsa inima să se îndrăgostească de cineva care nu vrea să rămână.
Te rog să nu mă lași să mă atașez de lucrurile care mă țin treaz noaptea, de oamenii care mă lasă întrebându-mă și de locurile în care nu sunt menit să locuiesc, de cei care nu sunt meniți să rămână.
Dar lasă-mă să uit de lucrurile care nu au fost niciodată menite să fie, dă-mi credința de care am nevoie să cred că sunt mai bine fără ele. Dă-mi înțelepciunea de care am nevoie pentru a-mi da seama că merit mult mai bine și că voi fi mai fericit în altă parte cu altcineva.
Dar, deocamdată, te rog să nu mă lași să mă atașez de ceea ce nu este în regulă pentru mine. Nu mă lăsa să investesc atât de mult în lucruri sau în oameni pe care trebuie să-i pierd. Nu mă lăsa să vreau ceea ce nu este al meu. Nu mă lăsa să construiesc un viitor în jurul a ceea ce este temporar. Amin!

Lasă un comentariu