Lista abilităților psihice cunoscute. De unele sigur nu ai auzit

Lista abilităților psihice – Chiar dacă știința nu a validat încă abilitățile psihice ale oamenilor, există o listă de abilități psihice care continuă să fie raportate în întreaga lume.
1. Proiecție astrală
Proiecția astrală este capacitatea de a face ca conștiința ta să fie într-un loc în afara corpului tău fizic. Cei ce au experimentat acest fenomen psihic raportează că își observă propriul corp pe masa de operație, în timp ce profesioniștii medicali lucrează pentru a-i recupera. Unii care experimentează acest lucru se trezesc mai târziu și surprind personalul medical descriindu-le detaliile.
2. Citirea aurei
Citirea aurei este percepția care permite unei persoane sensibile să perceapă o întrerupere a aerului din jurul unei persoane, animal sau obiect.
3. Scrierea automată
Scrierea automată este o tehnică pe care mulți clarvăzători o folosesc pentru a transmite informații din lumea spirituală prin subconștientul lor și pe hârtie. Teoria cu scrierea automată este că mâna psihicului este controlată în esență de inteligența exterioară.
4. Clarviziune
Clarviziunea descrie capacitatea unui psihic de a determina viziuni despre evenimente, indivizi și zone care sunt departe sau dincolo de sfera perceptivă obișnuită a psihicului. Această formă de abilitate psihică este cunoscută și sub numele de vizualizare de la distanță.
5. Clairaudiența
Clairaudiența seamănă mult cu clarviziunea, cu excepția faptului că este centrată pe puterea de a auzi lucruri care, în general, nu sunt audibile pentru auzul normal. Această abilitate nu se referă la auzirea vocilor spiritelor; mai degrabă este abilitatea de a auzi vocile oamenilor care sunt foarte departe de psihic.
6. Telepatie la animale
Telepatia animală este o abilitate general cunoscută de a vorbi cu animalele. Mulți consideră că oamenii care sunt grozavi la antrenarea animalelor au cel mai probabil această telepatie fără să știe.
7. Prezicerea viitorului
Activitățile mai general cunoscute practicate de toți psihicii comerciali, cum ar fi ghicirea, sunt legate de aceasta abilitate.
8. Radiestezie
Radiestezia este un meșteșug vechi de utilizare a stâlpilor sau bețelor pentru a găsi obiecte. Aceasta este o tehnică folosită de mai multe decenii pentru a găsi apă. Mulți oameni jură spunând că funcționează, dar nu mulți își pot explica de ce.
9. Intuiţie
Intuiția este simțul înnăscut de a cunoaște evenimente, gânduri, activități sau sentimente ale altor oameni care se află în afara capacității umane normale de a le percepe. De exemplu, cineva cu o intuiție remarcabilă ar putea avea un sentiment puternic că o persoană are o problemă cu băutura, în ciuda faptului că individul nu arată nicio aparență exterioară de a fi alcoolic.
10. Levitație
Aceasta este o abilitate foarte rară de a levita corpul deasupra solului. Levitarea este raportată în mai multe cazuri de posesie demonică, dar este raportată și în alte cazuri spirituale, inclusiv în cazul Sfintei Tereza de Avila în secolul al XVI-lea. Când mulți au fost martori văzând-o levitând în timp ce medita în timpul liturghiei. 11. Precognitie
Cu precogniție, psihicul are capacitatea de a prezice viitorul. Acest tip de examinare viitoare implică obținerea de detalii speciale despre un eveniment, spre deosebire de o „vizionare” vizuală a viitorului.
12. Psihometrie
În psihometrie, psihicul are capacitatea de a percepe energii din orice obiect. Această abilitate a fost descrisă frecvent în emisiunile TV și în filme în care un psihic atinge un obiect și primește flashback-uri despre oricine l-a atins ultima dată.
13. Pyrokines
Aceasta este capacitatea de a aprinde focul cu mintea. Aceasta este o formă foarte calificată de psihokineză. Doar pentru că cineva are abilități pirocinetice nu înseamnă că ea sau el are toate variațiile psihokinezei.
14. Telechinezia
Psihokineza sau telekineza este printre cele mai des descrise puteri psihice în mass-media. Se referă în principal la capacitatea unui psihic de a afecta sau de a muta obiecte.
15. Telepatie
Aceasta este capacitatea de a comunica cu ceilalți doar prin gândire mentală.

 

Lasă un comentariu