Realizează-ți visurile: câteva sfaturi cum să folosești legea atracției în favoarea ta

În ultimii ani, Legea atracției a devenit un subiect tot mai discutat. Desprea ea se scriu cărți, se filmează documentare. Cea mai simplă explicație este cea în care spunem că atragem ceea ce suntem sau ceea ce gândim. Dacă suntem persoane pozitive și ne bucurăm de ce avem în jur, vom atrage tot mai multe lucuri de acest gen. În schimb, dacă suntem pesimiști și ne așteptăm mereu la ce e mai rău, cel mai probabil de asta o să avem parte.
Iată câțiva pași simpli prin care poți determina legea atracției să lucreze în favoarea ta.
Începe ziua corect
Creează-ți obiceiul de a te trezi cu 5 minute mai devreme. Ține cont de sfaturile, cum poți maximal de util să-ți petreci timpul înainte de serviciu.
Ce îți dorești cu adevărat să atragi?
Acesta este pasul primordial. Trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce urmează să ceri și să-ți formulezi dorințele și obiectivele pe care le dorești cu adevărat. Este important să faci mici exerciții de meditație în fiecare zi. În acest timp vizualizează dorințele și bucură-te ca și cum s-ar fi îndeplinit deja.
Ai grijă ce fel de gânduri ai!
Atunci când faci exercițiile de vizualizare, trebuie să te comporți ca și cum dorința îți este îndeplinită. Adică să simți bucuria și recunoștința pentru darul primit.
Rostește în fiecare zi scopurile pe care dorești să le realizezi!
Dacă încă nu ai făcut o listă cu scopurile tale de scurtă și de lungă durată, îți recomand să faci asta cât mai curând. Redu lista făcută până la 10 scopuri importante.
Citește această listă în fiecare dimineață. Acest obicei trebuie să devină parte din rutina ta matinală.
Fiecare gând, cuvânt și acțiune sunt modele prin care noi creăm universul din jur. Potențialul există în fiecare dintre noi, doar că trebuie să ne dezvoltăm abilitatea de a-l accesa. Lucrând în fiecare zi la acest aspect, descoperi calea spre succes și spre o viață împlinită.

 

Lasă un comentariu