Ce dezvăluie despre tine poziția în care dormi

Am găsit un test simplu care poate dezvălui multe despre cine ești. Este foarte simplu. Examinează imaginea de mai jos și selectează poziția în care crezi că dormi cel mai des.
1. Dacă nu poți adormi fără să-ți ții genunchii îndoiti când dormi pe o parte, atunci ești o persoană calmă și de încredere. Nu este ușor să te superi, și nu-ți este frică de viitor. Zâmbești chiar și în cele mai mizerabile dimineți de iarnă și te poți adapta fără probleme la orice schimbare care apare în viața ta.
2. Dacă dormi în principal în poziția fetală, atunci simți adesea nevoia de a fi protejat, înțeles și simpatizat. Prin a te răsuci în acest fel, încerci să te izolezi de problemele cu care te confrunți în lumea din jurul tău. Outletul perfect pentru talentele și potențialul tău ar fi să pictezi, să înveți să dansezi sau să scrii un blog.
3. Dacă dormi întins pe burtă, cu brațele și picioarele îndreptate în afară, atunci ești un lider. Ești impulsiv și iei inițiativa, te asiguri că există ordine atât în viața ta personală, cât și în cea profesională. Cel mai probabil preferi să planifici totul în avans și nu ești fanul surprizelor. Abilitatea ta de a persevera și simțul responsabilității te ajută să obții un mare succes.
4. Dacă dormi întins pe spate, atunci cel mai probabil ești o persoană pozitivă care iubește viața, care este obișnuită să fie în centrul atenției și care iubește compania plăcută. Lucrezi încăpățânat și persistent, dar într-un mod rațional, preferând mereu să spui adevărul. Oamenii care dorm în această poziție au adesea personalități foarte puternice.
5. Dacă dormi ca un soldat la atenție, întins pe spate cu brațele de-a lungul corpului, atunci probabil ești o persoană bine adaptată, care știe care sunt obiectivele sale în viață și care se străduiește cu hotărâre să le atingă. Poți fi strict, pedant și exigent, dar te ceri cel mai mult pe tine însuți.
6. Dacă dormi ca o egretă, cu o picior ridicat, atunci există șanse să ai o personalitate imprevizibilă care este adesea atrasă de tot felul de aventuri, în timp ce starea ta de spirit se poate schimba atât de repede încât poate fi confuză pentru cei din jurul tău. Foarte des îți este dificil să fii hotărât și să faci o alegere. În general, în muncă și în viață în general, ai o preferință pentru stabilitate, pace și liniște, și meticulozitate.

Și dacă dormi în poziții diferite în loc de una singură, atunci acesta este un semn că ai o personalitate multifațetată care are adâncimi ascunse pe care nici tu însuți nu le înțelegi pe deplin încă.

Lasă un comentariu