Rugăciunea de seară care va aduce liniștea peste inima și casa ta

Dragă Dumnezeu, În această seară, cu umilință și recunoștință, ne ridicăm rugăciunea către Tine. Îți mulțumim pentru darul vieții și pentru binecuvântările pe care le-ai revărsat asupra noastră în fiecare zi. Astăzi, rugăciunea noastră este una de aducere a liniștii peste inima și casa noastră.
Te rugăm, Dumnezeule, să aduci pace și liniște în inima noastră. Ajută-ne să lăsăm în urmă griji, frământări și îngrijorări. Înlocuiește-le cu încredere și speranță în prezența Ta. Fă-ne conștienți de iubirea Ta necondiționată și dăruiește-ne puterea de a încredința toate îngrijorările și necazurile în mâinile Tale.
Te rugăm, Dumnezeule, să aduci liniște și armonie în căminul nostru. Înconjura-ne cu dragoste și înțelegere în relațiile noastre. Ajută-ne să fim buni ascultători, să fim blânzi și răbdători unii cu alții. Dă-ne înțelepciunea de a rezolva conflictele și de a găsi soluții înțelepte pentru orice provocare sau neînțelegere.
Rugăm, Dumnezeule, ca pacea Ta să inunde fiecare colț al casei noastre. Să fie un loc de refugiu și odihnă, unde ne putem regăsi echilibrul și ne putem reconecta cu Tine și cu cei dragi. Binecuvântează fiecare membru al familiei noastre și umple inimile noastre cu bucurie și mulțumire pentru darurile pe care le avem.
Înaintea încheierii acestei rugăciuni, ne încredințăm vouă, Dumnezeule, și ne predăm toate grijile și neliniștile. Credem că Tu vei aduce liniște și pace în inima și casa noastră. Te mulțumim pentru ascultarea noastră și pentru prezența Ta în viața noastră.
Cu inimile pline de recunoștință și credință, în numele lui Isus Hristos, Amin.

Lasă un comentariu