Secretele înțelepciunii feminine: 10 semne ale femeii inteligente

Semnele femeii inteligente
1. Nu se minte singură pe ea
Niciodată, chiar și în lucrurile minore. De ce? Care este sensul? Dacă există o problemă, va trebui oricum să o rezolve! Minciuna doar îi consumă puterile, care mai târziu vor trebui restabilite. De ce să depună un efort suplimentar?
2. Pentru ea bărbații nu sunt centrul Universului
Bineînțeles iubește bărbații. Dar înafară de bărbații frumoși mai există și alte lucruri preferate – munca, persoanele dragi, hobby. Bineînțeles, bărbații au fost, sunt și vor exista mereu. Probabil a cunoscut deja bărbatul alături de care vrea să îmbătrânească. Dar acest fapt nu-i oferă sentimentul că este o personalitate și o femeie realizată.
3. Nu se agață de emoții
Când este fericită femeia inteligentă se bucură, când este nefericită – se simte rău. Ea nu trebuie să-și ascundă emoțiile sau să le acumuleze înăuntru. Femeia inteligentă înțelege, că aceste emoții sunt o parte din ea și din sufletul său.
4. Este pătrunzătoare
Acest lucru înseamnă, că îi este imediat clar când oamenii o mint și acest lucru îi este de mare ajutor în viață. Cu toate acestea, intuiția sa nu este selectivă, ea nu se concentrează doar asupra propriei persoane. Simte când cineva suferă și neapărat va oferi sprijinul său. Vede când cineva se bucură sincer și îl va felicita făcându-i pe plac.
5. Imaginea sa este clară
Nu este în goană după moda schimbătoare. Da, desigur, urmărește toate noutățile din lumea modei, dar din toată mulțimea de ținute o alege pe cea care îi completează stilul. Nu încearcă să impresioneze pe nimeni. Este important doar să mențină armonia în interiorul și în exteriorul său.
6. Singură vă stabiliți limitele
Orice sferă a vieții femeii inteligente are limite, după care nu vrea să meargă. Sau dimpotrivă, nu are dorința de a lăsa pe cineva să se apropie de ea.
7. Se cunoaște foarte bine
Corpul său nu-i va oferi surprize neașteptate sau neplăcute. Motivul este simplu – este atentă față de el. Desigur, și femeia inteligentă este om și se poate îmbolnăvi, poate avea zile în care să nu aibă timp suficient de odihnă sau este indispusă.
8. Are un spirit analitic desăvârșit
Visele desigur sunt bune, dar femeia inteligentă preferă să-și facă planuri concrete, mai ales dacă trebuie să se gândească la lucruri importante. În plus, planurile sunt realizabile. Femeia inteligentă știe care este diferența între analiza corectă a situației, a opțiunilor posibile și planificare. Ei îi reușesc toate aceste lucruri.
9. Întotdeauna trăiește cu prezentul
Femeia inteligentă percepe trecutul ca o sursă de amintiri și experiență acumulată. Ea nu regretă alegerile făcute sau cuvintele rostite.
10. Este întotdeauna femeie
Acestei femei nu-i sunt interesante expresiile precum: „O femeie adevărată este…” în același timp ea nu-și va nega feminitatea. De ce să o facă? Ea știe că gențile frumoase, florile, confortul locuinței, mâncarea delicioasă și comunicarea cu prietenii sunt importante pentru o femeie. Ea nu uită că a fi femeie este frumos. Să renunțe la aceste lucruri ar fi o prostie, nu-i așa?

 

Lasă un comentariu