Sfaturile unui psihoterapeut pentru cei ce îți caută iubirea. Pentru ce este atât de greu să găsești pe cineva?

1. Nimeni nu are nevoie de cei care nu au nevoie de ei înșiși. Iar cel care se acceptă așa cum este – trăiește o viață intensă, plină de momente frumoase, în ciuda tuturor problemelor.
2. Femeia care nu poate avea o relație sănătoasă, a avut mereu probleme cu tatăl său. Bărbatul care nu e în stare să își găsească parteneră, și deseori un loc de muncă, are problem cu mama sa.
3. Dacă nu vă simțiți bine cu un bărbat la prima, a doua, a treia întâlnire nu programați a 4-a întâlnire. La primele întâlniri bărbații se arată pe sine în cea mai bună manieră, dar dacă nu vă este plăcut să vă aflați lângă el, nu va ieși nimic bun din toată asta.
4. Dacă vrei să te căsătorești, încetează să te mai gândești la asta. Este la fel cu dorința de a avea o păpușă pe capotă, fata şi alte nimicuri. Oamenii mături gândesc altfel. Ei simt nevoia de a iubi și având această necesitate găsesc omul potrivit.
5. Niciodată nu trebuie să comunici cu un bărbat însurat. Peștele este vândut în magazinul de pește, iar carnea în magazinul de carne. Nu îți pierde timpul. Acest bărbat nu are nevoie de o soție – el are deja acasă una.
PENTRU TOȚI:
1. Nu poți să porți o mască toată viața. Este mai dureros să te dezamăgești decât să te arăți de la început așa cum ești.
2. Nimeni nu are nevoie de cineva care nu are nevoie de el însuși. Este imposibil să construiești o familie sau o prietenie cu cineva care are cu el o relație complexă, contradictorie, plină de nemulțumire și tot felul de chinuri.”
3. Dacă nu-ți place cum el se comportă cu tine, face lucruri care te rănesc, spune-i despre asta o singură dată. Dacă lucrurile nu se schimbă – adio!
4. Trebuie să înțelegi ce se petrece în capul tău. Dacă o femeie spune „Am iubit”, înseamnă că numai iubire asta nu a fost, ci o istorie despre un dealer de droguri care i-a livrat dozele necesare de suferință. Despre iubirea adevărată se spune cât de fericit ai fost.
5. Omul normal nu continuă relația în care el nu este apreciat și respectat. De altfel, el nici nu o va începe.

 

Lasă un comentariu