„Nu-ţi risipi viaţa cu trăiri ieftine și cu oameni ieftini” – cele mai frumoase cuvinte transmise de Robert de Niro

„După 50 de ani de căsătorie, într-o zi am privit-o atent pe soția mea și i-am spus: acum 50 de ani aveam o casă mică, o mașină veche, dormeam pe canapea și ne uitam la un televizor mic, în schimb, în fiecare noapte dormeam alături de o fată frumoasă de 19 ani. Acum, am o casă mare şi scumpă, multe mașini, un pat imens într-un dormitor luxos, TV color cu ecran mare, însă dorm într-un pat cu o femeie de 69 de ani. Încep să mă îndoiesc de căsnicia mea.”
Soția mea este o femeie foarte înțeleaptă. Nu s-a supărat şi nici nu m-a certat. Doar mi-a propus să-mi găsesc o fată de 19 ani, iar ea va avea grijă să trăiesc din nou într-o casă mică, să dorm pe o canapea ruptă și mă uit la un televizor alb-negru.””Să ai mai multe ,,iubite”, nu te face mai bărbat. Să ai mai mulți ,,iubiți”, nu înseamnă că ești mai frumoasă. Produsele ieftine atrag doar oameni ieftini. Și între timp tinerețea trece. Și frumusețea odată cu ea. Caracterul rămâne piesa de rezistență. Femei pot fi toate cele care își pun tocuri și fuste scurte, bărbați pot fi toți cei care își pun pantofi și costume scumpe. Dar cu adevărat femei și bărbați sunt cei care îşi înveşmântează mintea, spiritul si caracterul. Sunt simpli în vorbe, stiu ce vor și sunt eleganți în atitudine.
Nu-ţi risipi viaţa cu trăiri ieftine și cu oameni ieftini. ”
„Trebuie să-i învățăm pe copiii noștri că o mașină nu este un simbol al succesului, iar mersul pe jos nu este egal cu sărăcia.”
Robert De Niro

Lasă un comentariu