Cinci alimente pentru decalcifierea glandei pineale

1. – Ananasul:
Ananasul este un aliment ideal pentru decalcificarea glandei pineale. De fapt, glanda pinealis își trage numele de la forma conului de pin pe care o prezintă. Ananasul conține multă vitamina C, mangan și antioxidanți puternici care ajută la decalcificarea glandei pineale și facilitează starea ei bună. În plus, acest fruct este, de asemenea, puternic datorită numeroaselor sale enzime de slăbire și accelerare a metabolismului, cum ar fi bromelaina.
2. – Banana:
Banana este rodul fericirii. Adevărul este că acest aliment este plin de beneficii, dar în acest caz ne aduce cantități mari de triptofan, un precursor al serotoninei sau hormonul fericirii. La rândul său, serotonina generează melatonină, un hormon care ne reglează complet nivelul de somn, precum și atunci când ne trezim și când adormim. Ce se întâmplă este că melatonina este strâns legată de glanda pineală și, atâta timp cât avem niveluri bune ale acestui hormon, glanda pineală va fi în stare bună. Bananele ajută la decalcificarea glandei pineale în mare măsură, pe lângă faptul că ne face să ne simțim mai bine din toate punctele de vedere. Pe de altă parte, conțin și cantități mari de vitamina B.
3. – Nuca de cocos:
Apa de cocos sau fructele servesc excelent la decalcificarea glandei pineale. Ceea ce se întâmplă cu nuca de cocos, o nucă de fapt, și nu un fruct, este că datorită nivelurilor profunde de hidratare pe care ni le aduce apa ei, suntem capabili să decalcificăm glanda pineală. Acest lucru se întâmplă deoarece: cu cât suntem mai hidratați, cu atât mai puține șanse vor fi ca glanda pineală să se usuce și să se calcifieze. Apa de cocos este o bautura excelenta pentru a mentine electrolitii organismului si nivelurile de hidratare in stare buna.
4. – Avocado
Acesta conține grăsimi esențiale și foarte importante pentru o dietă vegană sau pe bază de plante. Probabil că știai deja asta, ceea ce probabil nu ai în minte este că avocado conține luteină. Luteina ajută la decalcificarea glandei pineale și la menținerea sistemului nostru imunitar puternic. În plus, avocado conține acid oleic, care este extrem de implicat în funcția creierului și a neuronilor. Când mâncăm nivelurile adecvate de grăsime, mintea noastră este mai rapidă și suntem capabili să gândim limpede. Acest lucru se întâmplă deoarece avocado și acidul său oleic fac neuronii noștri să se miște mai repede.
5. – Iarbă de grâu, sau orice legumă verde cu frunze bogate în iod:
Consumul de legume este esential pentru decalcificarea glandei pineale, mai ales daca sunt legume cu frunze verzi sau legume bogate in iod. Câteva exemple sunt iarba de grâu, kale sau spanacul. Ceea ce se întâmplă cu acest tip de legume este că, datorită cantităților mari de iod pe care le conțin, ajută la spălarea tuturor metalelor grele care se află în corpul nostru. Acestea detoxifiază profund și ne eliberează de acestea, care sunt adesea acumulate de organism în glanda pineală, calcificând-o încetul cu încetul din cauza substanțelor toxice la care suntem expuși.

 

Lasă un comentariu