Top 6 copaci incredibili, a căror energie te poate vindeca

Fiecare copac emite un anumit tip de energie. Aceasta poate avea intensitati diferite in functie de orele zilei si de anotimp. In acest sens copacii sunt impartiti in doua categorii:
Copaci care furnizeaza energie organelor slabite
Acestia au o actiune de crestere a imunitatii organismului: de inlaturarea senzatiilor de durere din zona inimii, si pana la normalizarea circulatiei sangvine.
Copaci care absorb energiile negative din corp
Energiile emise de arbori nu sunt mereu aceleasi. Copacii care-si pierd frunzele toamna pierd din energie in acest anotimp in proportie de 60-70%, pe cand copacii vesnic verzi au pierderi de energie in aceasta perioada de doar de 25%.
Acestia din urma au rolul de a bloca energiile negative, dar ne pot provoca dureri si disconfort in timp ce amelioreaza energiile vitale din corp.
Stresul de ori ce fel, este ameliorat cu energia acestor ciopaci.
1. STEJARUL – copac purificator
Un singur copac adult purifica aerul cat 1000 de copaci din alte specii. Stejarul este considerat a fi cel mai puternic donator energetic pentru om. Cand va aflati intr-un impas decizional faceti terapie cu acest copac! Energia maxima a stejarului este intre orele 21 si 5 dimineata. Va puteti aseza si medita la umbra lui, sau il puteti imbratisa! Veti simti o energie incredibila, dacă ii dati voie sa va cuprinda.
2. SALCÂMUL – copacul care te scapa de stres si oboseala
Doar 20 de minute de relaxare rezemat de trunchiul unui salcam va va umple de bunadispozitie. Este de folos persoanelor stresate si solicitate nervos la locul de munca , cat si femeilor la ciclu sau menopauza.
3. DUDUL – pomul care te scapa de durerile de cap
Acest copac are puterea de a genera energie care poate reda vigoare omului slabit si celui cu dureri de cap.
Este suficient sa stai lipit 20-30 de minute de acest pom si vei simti o stare de bine, de limpezire a gandurilor, deoarece dudul este un donator energetic de exceptie, avand un biocamp foarte ridicat.
4. SALCIA– copacul care te vindeca de negativism
Salcia este recomandata persoanelor care vad doar partea neagra din viata, care plang tot timpul.
Salcia preia energia negativa din corpul uman si o elimina de aceea se numeste „plangatoare”.
Se recomanda sa stati 30 minute in bratele salciei pentru a scapa de energiile negative, dupa care este indicat sa mai popositi sub stejar si salcam. Terepia cu salcia este recomandata intre orele 19-21, in special primavara, pana la sarbatoarea de inaltare. Cand sunteti demolat psihic puteti purta o bratara din crengute de salcie la incheietura mainii timp de 30 minute.
5. TEIUL – din categoria copaci impotriva stresului si anxietatii
Energia minunatului copac indeparteaza stresul, anxietatea si starile depresive isterice.
Energia teiului se pastreaza in crengile inflorite timp de 21 de zile, dupa care energia se scurge.
6. BRADUL – copacul care indeparteaza spiritele rele
Din strabuni a fost considerat copacul magic, a carui rasina indeparta spiritele rele. Baile cu crengute si muguri de brad aduc vindecare in boli reumatismale si raceli.
Padurea si copacii ne incarca bateriile insa trebuie sa intelegem ce copaci ne pot face cu adevarat bine. Important este sa incercam sa intram in rezonanta cu acestia. Daca nu le cunoastem tipul de energie vom simti daca starea se accentueaza (atunci cautam un alt copac), daca starea se imbunatateste inseamna ca putem sa ne bucuram de energia binecuvantata a acestora.

Sursa – Suntsănătos

Lasă un comentariu