Cel mai cancerigen ingredient: „Nu este zahărul și nici carnea!”. Se găsește în toate „produsele sănătoase” – Marius Văduva, nutriționist

Marius Văduva, fitoterapeut și onco-nutriționist, a explicat cum anume trebuie să prevenim, ca să nu ne îmbolnăvim. Iar dacă totuși ne-am îmbolnăvit, ce anume ar trebui să corectăm în stilul vieții noastre pentru a ajuta tratamentul cu un stil de viață sănătos.
Mai mult decât atât, specialistul în nutriție a făcut și un top al alimentelor nesănătoase pentru organism și care pot duce la cancer.
1. Pe primul plan nu este zahărul, așa cum spune toată lumea, pe primul plan eu pun uleiul de palmier”, a explicat onco-nutriționistul Marius Văduva. Din păcate, acesta se regăsește în majoritatea produselor ”sănătoase” de pe rafturile magazinelor.
”De ce credeți că auzim că avem epidemie de cancer? Comunicate din Europa, s-a mărit numărul bolnavilor de cancer. Dar cine pune asta pe primul loc?
2. Zahărul este pe locul 2. După uleiul de palmier și acidul palmitic, într adevăr zahărul este al doilea produs care ducea la cancer.
3. Iar al treilea, dar nu vorbim aici numai de cancer, aș considera lactatele de vacă. Le interzic celor din familia mea, nimeni nu consumă dintre ei acest lactat care, în primul rând, este foarte dăunător pentru sistemul digestiv și intestinal iar factorul estrogenic din laptele de vacă este 100% un factor de creștere uriașă a cancerului de sân, de ovare, de uter, de col uterin sau endometru la femei. Este și inflamator, și niciun cancer nu vine fără o inflamație! Deci, pe locul trei, sunt lactatele de vacă pe care nu le recomand!
4. Pe locul patru, se află carnea roșie. Această carne roșie trebuie să o limităm pe cât posibil în acest moment. În primul rând carnea de vită, datorită faptului că este foarte injectată. Sunt o grămadă de pacienți care ajung la spital cu multe rezistențe la bacterii datorită acelor antibiotice date la vite și care deja, prin consumul repetat, dezvoltă rezistență la antibiotice.
5. Pe locul cinci aș pune multe alimente. Aici cred că trebuie să ne ferim de tot ceea ce înseamnă băuturi carbogazoase, fast food, prăjeli sub toate formele lor”, a mai spus nutriționistul la

Lasă un comentariu