Rugăciune pentru soț, rugăciunea puternică spusă de o femeie pentru bărbatul ei

Rugăciunea soției pentru soțul ei este ajutătoare, este un gest de iubire necondiționată către partenerul de viață. Această rugăciune poate fi rostită pentru binele casei, al familiei, ca soțul să fie păzit de rele, de gânduri necurate, pentru ca drumul său să fie curat și lin. Atunci când simți că viața devine tot mai grea și că ai nevoie de protecție divină, rostește cea mai puternică rugăciune pentru soț pentru reușită în viață!
Prin această rugăciune, soția își îndreaptă dragostea și credința către cel care îi este partener de viață.
Rugaciune pentru sot
„Doamne, Tu care cunoști inima și profunzimea fiecărui suflet, astăzi vreau să mă rog Ție pentru soțul meu, care este foarte drag sufletului meu, pe care l-am ales mulțumită Ție ca să fie tovarășul meu și prietenul meu cel mai bun, pe care l-am preferat și l-am ales printre filele vieții mele.
Vreau să mă rog pentru sufletul său, privește-l cu duioșie și mângâiei rănile sale profunde, vindecă-i memoria de amintiri dureroase și dăruiește-i bucurie.
Reumple inima sa de iubire, pentru ca cuvintele și gesturile sale să ne transmită nouă celor care-i suntem alături protecția și siguranța de care avem atâta nevoie. Întărește mâinile sale pentru ca munca sa să fie demnă și bună, călăuzește gândurile sale pentru ca pașii săi să fie binecuvântați.
Nu Îți îndepărta privirea de la el, pentru ca el să se simtă iubit de Tine.
Atrage-l la Izvorul Iubirii Tale, dacă e departe; ține-l aproape de Tine, dacă e deja atașat iubirii Tale.
Ia-l de mână și condu-l în fiecare zi, ca tată și soț să fie fidel poruncilor tale și prezența lui să ne inspire forță, curaj și siguranță. Familia lui să poată apela la el cu încredere în orice situație.
Fiii noștri să descopere în el modelul perfect de iubire și siguranță; pe brațele sale să învețe valoarea muncii și a fidelității, și în cuvintele sale să găsească onestitatea și responsabilitatea.
Binecuvântează munca lui și brațele lui să nu obosească, toate drumurile sale să fie binecuvântate și eu, ca soție, să pot descoperi în el iubirea adevărată și eternă la care mereu am tânjit.
Dă-mi capacitatea să-l pot înțelege și să-l pot iubi, fără să-mi doresc să-l schimb, ci mai degrabă să-l cinstesc. Dă Doamne, să-l pot corecta cu prudență și să-i fiu alături, respectându-i personalitatea și diferențele dintre noi.
Să-l iubesc și în fiecare zi să-l însoțesc cu rugăciunile mele gândind mereu la scopul nostru final, care este Cerul, unde iubirea va fi eternă.
Să pot găsi în el izvorul iubirii umane, inima sa să nu fie tulburată, iar inimile noastre în același ritm al iubirii să-și formeze propriile bătăi, pentru ca cei care sunt în jurul nostru să vadă în noi frumusețea Iubirii lui DUMNEZEU în existența noastră! Amin„

Lasă un comentariu