10 semne că ai sufletul epuizat și nu corpul

Goana după succes și fericire tinde să ne extenueze. Aici nu ne referim doar oboseala fizică. Câteodată oboseala spiritului este mult mai gravă.
Iată 10 semne care îți strigă că sufletul tău are nevoie de odihnă:
1. Tot ce trebuie să faci în timpul zilei este să iei o pauză, să te culci și să te odihnești. Îți este greu să te ridici dimineața din pat. Ai parte de un somn tulburat și simți lipsă de energie.
2. Ai senzații neplăcute în tot corpul. Te simți tensionată și iritată. Adesea suferi de amețeli și migrenă.
3. Când cineva te întreabă dacă ești bine nici nu mai știi ce să răspunzi. Înțelegi că ceva nu este în regulă, dar nu poți să îi dai un nume.
4. Adesea te simți dezorientată și pierdută în spațiu. Aceasta se datorează lipsei de armonie lăuntrică.
5. Toate emoțiile tale devin mai accentuate, atât cele pozitive, cât și cele negative. Ajungi să fii mai sensibilă și mai receptivă la factorii din exterior.
6. Suferi din cauza atacurilor de panică.
7. Te simți singură chiar și printre oameni. Începi să te înșeli în relațiile pe care le ai și în persoanele care îți sunt în preajmă.
8. Simți invidie, furie, regret și multe alte emoții care, pur și simplu, te consumă. Tot ce te înconjoară își lasă amprenta pe dispoziția ta.
9. Trăiești o senzație continuă de slăbiciune. Orice tip de activitate fizică te extenuează.
10. Ai devenit mai neîncrezătoare în propriile forțe și propria valoare.
Dacă te regăsești în cele enumerate mai sus, asta înseamnă că o schimbare este esențială. Acordă mai multă atenție propriilor interese și stării tale de bine. Evită gândurile tulburătoare și persoanele ce emană energie negativă. Concentrează-te pe alimentația, somnul și liniștea ta sufletească.

 

Lasă un comentariu