Câți OAMENI trebuie să mai moară în țara noastră pentru ca voi, medici, politiști, judecători, să vă faceti treaba și să vă pese de noi?

De la cazul tinerei de 26 de ani, însărcinată în 3 luni decedată în spital sub ochii medicilor și până la tânărul drogat care a fost oprit de 2 echipaje de poliție înainte să omoare 2 tineri intrând cu mașina în ei și a fost lăsat să conducă în continuare deși era drogat…nu putem să nu ne strigăm indignarea și să întrebăm încă o dată:
CÂȚI TINERI TREBUIE SĂ MAI MOARĂ ÎN ȚARA ASTA PENTRU CA VOI, CEI CE TREBUIE SĂ VEGHEAȚI ASUPRA NOASTRĂ SĂ VA FACEȚI TREABA?
Câți oameni trebuie să mai sufere pentru ca vouă să vă pese?
Câți oameni trebuie sa mai moară din cauza nepăsării și indolenței voastre?
Câte accidente trebuie să se mai petreacă pentru ca voi să acționați în consecință?
Câte mame să-și mai plângă copiii și câti copii să-și mai plângă mamele până ce ne vom simți în siguranță și vom simți că vă pasă de fiecare om pe care trebuie să îl ajutați pentru că asta este slujba și menirea voastră și pentru ca pentru asta sunteti plătiți din banii noștri, ai tuturor?
Așa să ne ajute Dumnezeu pe toți dar dacă am ajuns să ne pierdem omenia…suntem pierduți. Era singurul lucru care ne mai ținea la suprafață…

Lasă un comentariu