“Să nu credeți că avem 2 vieți. Avem dar una și trebuie trăită la maxim…” – O declarație tulburătoare a celebrului Anthony Hopkins

“Mă simt ca un copil căruia i s-a dat o cutie de ciocolată. Îi face plăcere să o mănânce, iar când vede că nu mai este mult, începe să le mănânce cu un gust aparte.
Nu am timp pentru prelegeri nesfârșite despre legile publice – nimic nu se va schimba. Și nu există dorința de a se certa cu proștii care nu acționează conform vârstei lor.  Nu particip la întâlniri în care ego-urile sunt umflate și nu suport manipulatorii.
Sunt interesat de oamenii umani. Oamenii care râd de greșelile lor sunt cei care au succes, care le înțeleg chemarea și nu se ascund de responsabilitate. Cine apără demnitatea umană și vrea să fie de partea adevărului, dreptății, dreptății. Pentru asta este viața.
Vreau să mă înconjur de oameni care știu să atingă inimile celorlalți. Care, prin loviturile destinului, au putut să se ridice și să mențină moliciunea sufletului.
Da, mă grăbesc, mă grăbesc să trăiesc cu intensitatea pe care doar maturitatea o poate da. Voi mânca toate bomboanele care mi-au rămas – vor avea un gust mai bun decât cele pe care le-am mâncat deja.
Scopul meu este să ajung la final în armonie cu mine, cu cei dragi și cu conștiința mea.
Cel mai pretioase lucruri pe care le ai in viata sunt timpul si energia ta, deoarece ambele sunt limitate. Iti vor defini existenta acele lucruri carora le dedici timp si energie.
Cand vei realiza asta, o sa incepi sa intelegi de ce esti atat de nerabdator sa pleci atunci cand iti petreci timpul cu oameni, in activitati, locuri sau situatii care nu iti priesc.
Vei incepe sa realizezi ca cel mai important lucru pe care il poti face pentru tine si pentru toti cei din jurul tau este sa iti protejezi energia.
Fa din viata ta un paradis sigur, unde doar oamenii ′′compatibili′′ au voie. Nu esti responsabil pentru salvarea nimanui. Nu esti responsabil pentru evolutia nimanui.
Nu e treaba ta sa traiesti pentru nimeni altcineva in afara de tine si sa ii dai din viata ta!
Singura ta obligatie este sa realizezi ca esti stapanul destinului tau si sa accepti dragostea pe care crezi ca o meriti. Decide ca meriti o prietenie adevarata, un angajament real si o iubire completa, alaturi de oameni sanatosi si prosperi. Apoi ai sa vezi cat de mult incepe sa se schimbe totul.”
– Sir Anthony Hopkins

 

Lasă un comentariu