Mai bine singură decât cu un bărbat nepotrivit. Iată 7 calități pe care trebuie să le aibă un bărbat pe care merită să-l păstrezi lângă tine

Nu este deloc ușor să găsești dragostea adevărată, iar dacă vi s-a întâmplat așa ceva, să știți că sunteți o persoană binecuvântată. Acest eveniment vă va schimba radical viața și vă va face să conștientizați lucruri la care înainte nici nu v-ați gândit. Acesta e un fapt pe care se merită să-l aștepți.
Dragostea este acel sentiment care trebuie trăit la maxim, căci doar astfel putem înțelege adâncurile sensului vieții.
Iată de ce e atât de important să conștientizăm că nu trebuie să acceptăm orice fel de relație, ci să căutăm ceea ce într-adevăr ne împlinește. Căutați persoana împreună cu care veți fi fericiți!
1. Alege-l pe cel căruia îi este greu să fie departe de tine
Omul care te iubește nu te părăsește niciodată de bună voie, căci vrea să împărtășească alături de tine întreaga sa viață.
2. Alege-l pe cel care își manifestă iubirea
Nu pierde timpul cu persoane care nu îți acordă atenție sau nu-și exprimă sentimentele, prin cuvinte și prin fapte.
3. Alege-l pe cel care poate fi deschis cu tine
Dragostea e sentimentul care trebuie să te cuprindă în totalitate. Dacă omul nu-și poate “dezgoli” sufletul înaintea ta, arătându-ți toate tainele și neajunsurile sale, atunci probabil nu este vorba de o iubire adevărată.
4. Alege-l pe cel care te atinge până în adâncul sufletului
Vei simți când vei întâlni “omul potrivit”: va fi un fel de durere plăcută în inimă și fluturi în stomac, ochii îți vor străluci, iar zâmbetul va apărea în mod firesc. Vei simți totodată și bucurie și un fel de frică.
5. Alege-l pe cel care nu-și vede viitorul fără tine
Dacă omul trăiește după principiul “oricine poate fi înlocuit”, atunci sigur nu e omul tău. Așteaptă-l pe cel care nu te va compara, ci va visa să trăiască tot restul vieții alături de tine.
6. Alege-l pe cel care te va accepta așa cum ești
Toți își doresc parteneri de succes, dar nu asta trebuie să fie prioritatea. Caută omul care va crede în tine, te va încuraja și îți va fi alături la bine și la greu.
7. Alege-l pe cel care îți va arăta cum este dragostea adevărată
Și dacă n-ai găsit încă un astfel de om, nu pierde timpul cu cei care nu-și fac griji pentru sufletul și inima ta. Nu te teme de singurătate, căci ea te va ajuta să înțelegi ce îți dorești de fapt. Nu accepta rolul de însoțitor întâmplător al unor oameni întâmplători.

Lasă un comentariu