La ce se uită bărbații atunci când își aleg femeia care le va fi soție. Adevărat sau nu?

Într-o bună zi un om bogat a decis să întemeieze o familie.
El s-a gândit mult pe care din cele trei femei pe care le plăcea să o ia de soție.
Atunci a inventat o metodă: i-a dat fiecăreia câte 10.000 $ și le-a îndemnat să îi cheltuie la propria lor discreție.
Prima domnișoară a mers într-un magazin de lux și și-a cumpărat haine, produse cosmetice, a vizitat un centru SPA. Cu alte cuvinte ea a cheltuit toți banii pentru propria bunăstare. Când a revenit ea i-a oferit următoarea explicație: “Dragule, tu știi că te iubesc și vreau să îmi poți admira frumusețea și toată lumea să te invidieze că ai o astfel de femeie alături”.
A doua domnișoară a mers într-un magazin pentru bărbați și a cheltuit toți banii pe cadouri pentru el: cămăși, cravate, costume scumpe, parfumuri, explicând astfel: “Dragule, tu ești cel mai important om din viața mea și eu îți doresc să fii fericit și pot jertfi totul pentru tine”.
A treia domnișoară a investit banii în hârtii de valoare, iar când a câștigat alte 10.000 $, i-a întors banii bărbatului, spunând: “Dragule, te iubesc foarte mult. Eu am făcut asta ca să înțelegi că sunt inteligentă și știu să gestionez banii, adică nu doar să-i cheltui, ci și să-i câștig”.
Bărbatul le-a ascultat cu atenție pe toate, s-a mai gândit puțin și a decis să se însoare cu cea care avea sânii cei mai mari.

 

Lasă un comentariu